Računalništvo, telefonija
03.10.2013 16:06

Deli z drugimi:

Share

Temeljito prenovljena Amis Televizija prinaša vrsto novosti

Družba Amis je temeljito prenovila storitev Amis Televizija na treh ključnih področjih. Prenova s septembrom gledalcem prinaša nadgrajeno in razširjeno uporabo funkcije Časovni preskok, ki uporabnikom omogoča ogled zamujenih oddaj za kar 72 ur nazaj na stotih TV programih. Programske sheme so bogatejše za več kot 60 novih TV programov, od tega 13 programov visoke ločljivosti. Piko na i pa predstavlja prenovljen uporabniški vmesnik Amis Televizija, ki prinaša še boljšo uporabniško izkušnjo, predvsem preglednejše in enostavnejše upravljanje s TV vsebinami.
Prenovljena Amis Televizija prinaša časovni preskok.
Prenovljena Amis Televizija prinaša časovni preskok.

Časovni preskok – vodilna dopolnilna TV storitev v Sloveniji

Amis je bil prvi ponudnik storitev IP televizije, ki je pred štirimi leti uvedel funkcijo Časovni preskok™. Uporabniki Amisa najpogosteje in v najvišjem, 56-odstotnem deležu, uporabljajo funkcijo ogleda TV programov za nazaj, kar predstavlja vodilni delež uporabnikov v kategoriji dopolnilnih TV storitev v Sloveniji. (Vir: GfK; BT, Nov. 2012.) V Amisu želijo naročnikom izkušnjo ogleda TV vsebin za nazaj še izboljšati, zato funkcija Časovni preskok™ deluje na kar 100 najbolj gledanih TV programih, skok v preteklost pa je mogoč do 72 ur nazaj. Omenjeno funkcijo lahko naročniki in njihovi družinski člani uporabljajo tudi na mobilni televiziji MobiaTV.

»Letošnje poletje smo dosegli pomemben cilj, saj je med vsemi našimi naročniki širokopasovnih storitev Amis Televizija presegla 50-odstotni delež naročnikov. Stalno raste tudi delež uporabnikov, ki časovne storitve uporabljajo redno, zato nas ne preseneča vodilno mesto, ki ga med vsem TV ponudniki predstavlja naš Časovni preskok,« poudarja Jernej Tovornik, produktni vodja storitev IP TV v družbi Amis.

Z vsebinskimi dopolnitvami še več zabave

Vsebinsko prenovljena Amis Televizija uporabnikom jeseni prinaša več kot 60 novih programov, tako v standardnih TV shemah kot v ekskluzivnih TV programih. Med novimi programi bodo lahko gledalci brez dodatnega doplačila gledali dokumentarni BBC Knowledge, program za prosti čas Outdoor Channel ter koncerte v programu iConcerts. Istočasno bo naročnikom v paketu Amis HD za isto ceno na voljo več kot 13 novih HD programov med katerimi najdemo: Animal Planet HD, MTV HD, Mezzo HD, Hustler HD, Šport TV1, Šport TV2 in veliko drugih. Prav tako so razširili paket Pink in uvedli nov paket Balkan 50+.

Preglednejše in enostavnejše z izboljšanim grafičnim vmesnikom

Prenovljen grafični uporabniški vmesnik prinaša dovršeno uporabniško izkušnjo, z večjo preglednostjo TV vsebin, enostavnejšo navigacijo in lažjim upravljanjem. Z namenom, da bi gledalci še hitreje in lažje prehajali med programi po posameznih žanrskih sklopih (nacionalni, informativni, filmski, športni ali glasbeni itd.), so na Amisu uvedli nov sistem, ki programska mesta smiselno razvršča v deset žanrskih sklopov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE (FIŠ)

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84
Dobro fakulteto naredijo dobri profesorji in ne lepi zidovi Veliko pozornost usmerjajo v zaposlovanje predavateljev in raziskovalcev, ki imajo poleg doktorata znanosti na področju, ... Več