Računalništvo, telefonija
04.01.2016 18:32

Deli z drugimi:

Share

Telovadite v stilu – s Huawei watch pametno uro

Telovadite v stilu - s Huawei watch pametno uro
Telovadite v stilu - s Huawei watch pametno uro
 • Huawei Watch – brezčasna stilska ikona, ki se ponaša z najboljšo fitnes tehnologijo
 • Vsi, ki spremljajo svoje športne rezultate si želijo, da bi imeli eleganten zaslon iz kristalov safirja in več možnih barv paščkov (med drugimi tudi rožnato zlato), kot jih ima Huawei Watch
 • Imate za leto 2016 velike športne cilje? Raziskave so pokazale, da več kot tretjina ljudi, ki se januarja pridruži fitnesu, odpove članstvo še pred iztekom meseca*. Klasično oblikovana Huawei Watch pametna ura bo zagotovila da ne boste postali le ena izmed številk. Ima vsa orodja, stil in moč za prenovo katerega koli novoletnega fitnes režima in vam pomaga ostati na pravi poti.

  Intuitivne fitnes funkcije

  Si želite pripomoček, ki resnično premosti razlike med modo, fitnesom in tehnologijo? Z Android Wear pogonom je Huawei Watch prva ura, ki ponuja fitnes zmogljivosti, obvestila o prejetih sporočilih in čudovit dizajn, ki je črpal navdih pri švicarskih izdelovalcih ur. Ponaša se z zmožnostjo spremljanja uporabnikovih aktivnosti kadarkoli in kjerkoli in lahko celo razloči med različnimi športnimi aktivnostmi, kot so hoja, tek ali plezanje.

  Če vam že sleherna misel o posedovanju takšne ure pospeši bitje srca, se ne bojte – Huawei Watch meri srčni utrip z enim najbolj natančnih senzorjev, kar jih je – PPG senzorjem. Skupaj z opremo za samostojno predvajanje glasbe, brez telefona, in bluetooth povezavo za brezžične slušalke aktivnost še nikoli ni bila tako enostavna.

  Klasičen dizajn in estetika z možnostmi športnega stila

  Iz telovadnice v pisarno: lahko Ios in Android uporabniki nosijo uro kadarkoli v dnevu? Seveda. Huawei Watch je bila izdelana iz enakih sofisticiranih materialov, kot jih uporabljajo švicarski proizvajalci ur. Popolna dimenzija za tradicionalno uro – 1.4 inčen zaslon z visoko ločljivostjo je občutljiv na dotik in prevlečen z vzdržljivim safirnim kristalom. Še več stilskih točk pa Huawei Watch pridobi z veliko izbiro paščkov, med katerimi so usnjeni, paščki iz nerjavečega jekla in rožnatega zlata. Je popolna naprava za stilsko zavedne fitnes navdušence, ki vas iz telovadnice zlahka popelje naravnost v sejno sobo.

  Benjamin Norton, Huaweijev strokovnjak za nosljiv dizajn, je pojasnil: ”Ko smo oblikovali Huawei Watch, smo si želeli naprave, ki zmore vse. Če pogledate njene modne lastnosti, pametno tehnologijo in intuitivne fitnes zmožnosti, je jasno da smo dosegli naše cilje ponuditi potrošnikom točno tisto, kar si želijo”.

  Zelo enostavno, če si prizadevate uresničiti novoletne zaobljube v letu 2016, je Huawei Watch, ki je naprodaj od novembra in se njena cena začne pri 392 €, pametna ura z razliko. Je popoln nakup, ki se bo prilegal vaši novi fit osebnosti.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku