Obvestila podjetij
26.11.2021 19:00

Deli z drugimi:

Share

Telemachovi uporabniki platforme TIDAL odslej izključno z glasbo v kakovosti zvoka HiFi

Globalna storitev pretočne glasbe TIDAL, ki je v Sloveniji del Telemachove ponudbe, odslej svojim uporabnikom ponuja samo glasbo v kakovosti zvoka HiFi.

TIDAL Premium je namreč brez doplačila nadgrajen v TIDAL HiFi, medtem ko dosedanji paket TIDAL HiFi postaja TIDAL HiFi Plus.

Tidal HiFi zagotavlja zvok najvišje kakovosti in brez izgub ter s tem pristnejšo izkušnjo poslušanja. Paket je bogatejši tudi za TIDAL Radio, ki ponuja posebne oddaje z znanimi izvajalci in vplivneži. Na voljo so tudi originalni seznami, ki jih skrbno sestavlja ekipa TIDAL-a.

Telemachovi uporabniki lahko na platformi TIDAL dostopajo že do več kot 80 milijonov skladb različnih glasbenih zvrsti in izvajalcev, tudi slovenskih, in do več kot 350.000 video posnetkov v kakovosti HD. Tu so še ekskluzivne video vsebine, nastopi v živo, intervjuji z glasbenimi zvezdami, podcasti, poslušanje novih albumov, druženje in srečanja z izvajalci.

V vseh vsebinah lahko uporabniki uživajo brez prekinitev in oglaševanja, z ali brez interneta, prek mobilnega telefona, tablice, računalnika, SMART TV in Bluetooth naprave. Ustvarijo lahko tudi svoje avdio in video sezname predvajanja.

Paket TIDAL HiFi je brez doplačila vključen v Telemachov mobilni paket NAJVEČ in fiksni paket EON Premium. Za tiste, ki do 31. 12. 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za katerikoli paket EON ali VEČ pa je prav tako brez doplačila na voljo za čas trajanja pogodbene obveznosti.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667