Računalništvo, telefonija
14.06.2012 20:10
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telemach z mobilno telefonijo

Podjetje Telemach se bo poskusilo še v vlogi »ponudnika« storitev mobilne telefonije.
Podjetje Telemach se bo poskusilo še v vlogi »ponudnika« storitev mobilne telefonije.

Na slovenskem trgu se je kot strela z jasnega pojavil nov (virtualni) ponudnik storitev mobilne telefonije in s tem popestril monoton prostor ter prekinil dolgočasno merjenje moči med slovenskimi ponudniki tovrstnih storitev. Za ta korak se je tokrat odločilo podjetje Telemach. Z omenjeno potezo je podjetje pod eno streho združilo svetovni splet, digitalno televizijo ter stacionarno in mobilno telefonijo.

Uporabniki mobilne telefonije Telemach dejansko koristijo storitve Tušmobilovega omrežja. Pokritost prebivalstva v Sloveniji z mobilnim signalom GSM/EDGE tako znaša 98,1 %, UMTS pokritost pa nekaj več kot 79 %. Kmalu naj bi uporabniki lahko koristili še boljše Mobitelovo omrežje, in sicer na mestih, ki ga Tušmobil ne pokriva.

Podjetje Telemach storitev mobilne telefonije žal ne ponuja posamično. To pomeni, da jo lahko koristijo le tisti uporabniki, ki uporabljajo oziroma bodo uporabljali eno od Telemachovih storitev. Tudi cene mobilnih paketov so odvisne od tega, katere Telemachove storitve naročnik uporablja. Najnižjo naročnino za mobilno telefonijo bodo pričakovano plačevali tisti, ki že imajo Telemachovega “trojčka”, medtem ko bodo preostali plačevali nekoliko več.

Naročnikom je že na voljo tudi pestra ponudba najsodobnejših mobilnih telefonov, katerih nakup je možen tudi na 24 obrokov, že od 1,5 eur na mesec. Telemachova mobilna telefonija omogoča brezplačne klice v mobilno in fiksno omrežje Telemach. Vsak naročnik, ki bo izbral enega od paketov mobilne telefonije, bo v sklopu naročniškega razmerja lahko za svoje najožje družinske člane in prijatelje sklenil dodatna 3 naročniška razmerja. Več o novi ponudbi podjetja Telemach si lahko ogledate na spletnem naslovu http://goo.gl/yHnCR.


Prijavi napako v članku