Obvestila podjetij
24.03.2021 12:31
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telemach bo uporabnikom omogočil dostop do glasbene platforme TIDAL

Telemach bo svojim uporabnikom v Sloveniji ponujal dostop do storitve TIDAL, globalne glasbene in zabavne platforme, ki ljubitelje glasbe in umetnike združuje z edinstveno glasbo, vsebinami in izkušnjami.

Telemach, vodilni ponudnik fiksnega širokopasovnega dostopa do interneta in plačljivih video vsebin ter najhitreje rastoči mobilni operater, bo ljubiteljem glasbe omogočil dostop do obširnega kataloga z več kot 70 milijoni skladb, tudi slovenskih in regijskih, 250.000 visokokvalitetnimi glasbenimi videi, ekskluzivnimi prenosi v živo in dogodki.

TIDAL prinaša tudi na tisoče seznamov predvajanja, ki jih pripravlja uredniška ekipa TIDAL-a, umetniki, izvajalci in glasbeni uredniki, zakulisne dokumentarne posnetke in intervjuje z različnimi glasbeniki, vključno z zmagovalci pilotnega programa platforme TIDAL Unplugged, ter poddaje in video serije, kot so Rap Radar, CRWN, Car Testin In Conversation.

»Sodelovanje s podjetjem TIDAL je za nas izjemna priložnost, da uporabnikom ponudimo ekskluziven dostop do glasbe v visoki kakovosti. Tako ponovno postavljamo visoke standarde, ko gre za zagotavljanje najbolj privlačnih lokalnih in mednarodnih vsebin. Nenehno namreč stremimo k inovativnim in visokotehnološkim storitvam, s katerimi izpolnjujemo pričakovanja še tako zahtevnih uporabnikov,« je dejal predsednik poslovodstva družbe Telemach Adrian Ježina.

»Pretočna zabava je postala sestavni del dneva mnogih ljudi. Sodelovanje z vodilnim ponudnikom telekomunikacij v jugovzhodni Evropi, United Group, nam omogoča, da dosežemo še več glasbenih navdušencev po Evropi,« je povedal Lior Tibon, izvršni operativni direktor podjetja TIDAL. »S partnerstvom bomo dosegli novo občinstvo, povezali umetnike in ljubitelje glasbe ter na ta način zagotavljali izjemne glasbene izkušnje vsem našim uporabnikom,« je dodal.

TIDAL zagotavlja pretočno glasbo v najvišji kakovosti ter tako ljubiteljem glasbe omogoča izjemno izkušnjo. Na voljo je v dveh kakovostnih razredih, Premium in Hi-Fi.

Slednja nudi glasbo in video vsebine v najvišji kakovosti oziroma kakovosti brez izgub, spremljajo pa jih ekskluzivne vsebine, kot so prenosi v živo, možnosti za srečanje z ustvarjalci, originalno vsebino TIDAL in še več.

Dogovor s podjetjem TIDAL je sklenjen s strani skupine United Group, vodilnega ponudnika telekomunikacijskih storitev in medijev v jugovzhodni Evropi, pod okriljem katerega posluje tudi Telemach. Dogovor zagotavlja ekskluziven dostop do platforme uporabnikom skupine v celotni regiji.

Nova storitev, ki bo v Sloveniji na voljo kmalu, dopolnjuje že sicer bogato Telemachovo ponudbo, s katero želijo zadovoljiti različne okuse uporabnikov.

O platformi TIDAL

TIDAL je globalna zabavna in glasbena platforma v lasti umetnikov in izvajalcev, ki ljubitelje glasbe in ustvarjalce povezuje z edinstvenimi originalnimi vsebinami in ekskluzivnimi dogodki. Na voljo je v 56 državah in ima v katalogu več kot 70 milijonov skladb iz vseh glasbenih žanrov ter 250.000 glasbenih videov. Poleg tega nudi originalne video serije, podcaste, na tisoče strokovno pripravljenih seznamov predvajanja in možnosti za odkrivanje izvajalcev prek možnosti TIDAL Rising. Lastniki so si za cilj zadali ustvariti bolj vzdržen model za glasbeno panogo, zaradi česar je TIDAL na voljo v dveh kakovostnih razredih: Premium in Hi-Fi. Slednja nudi posnetke v formatih Master Quality Authenticated (MQA), Sony 360 Reality Audio in Dolby Atmos Music.

Za več informacij obiščite naslov https://tidal.com.

O Telemachu

Podjetje Telemach je vodilni ponudnik širokopasovnega interneta ter plačljivih video vsebin in najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Uporabnikom zagotavljajo napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve z najbolj prodajanimi paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega – na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na tržišču, kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije zagotavljajo storitve najvišje kakovosti številnim zasebnim ter poslovnim uporabnikom v Sloveniji.

Telemach je član skupine United Group.

Vas zanima več iz te teme?
United Group Telemach

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več