Življenjski slog
Paketi in akcije
10.03.2023 16:22

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije v pakete NEO vključuje še hitrejši internet in vrhunsko televizijo

Po tem, ko je Telekom Slovenije pred dobrimi štirimi leti v slovenske domove vnesel novost – upravljanje TV-vsebin z glasovnimi ukazi v slovenskem jeziku, platformo NEO uporablja že več kot 140.000 naročnikov.
Vir: Telekom Slovenije
Vir: Telekom Slovenije

NEO omogoča iskanje TV-vsebin po naslovu filma ali serije, imenu igralca ali TV-programa, športu, športnemu dogodku in podobno. Uporabniki v povprečju vsak mesec izgovorijo 12 milijonov glasovnih ukazov, med najbolj iskanimi vsebinami pa so risanke in resničnostni šovi.

Uporabniške navade se spreminjajo, zato v Telekomu Slovenije svojo ponudbo nenehno posodabljajo na način, da odgovarjajo potrebam uporabnikov. Skladno s tem so prenovili pakete NEO, v katere so vključili to, po čemer uporabniki najbolj povprašujejo, torej še hitrejši internetni dostop in TV-programsko shemo z bogatimi vsebinami. Vse ostalo si lahko uporabniki prilagodijo sami glede na svoje potrebe: paket lahko dopolnijo z različnimi programskimi opcijami, si po želji povišajo hitrost interneta, vključijo storitev Varen splet, nadgradijo programsko shemo ali pa dodajo fiksno telefonijo z neomejenimi klici v fiksna in mobilna omrežja v Sloveniji.

Ponudba fiksnih paketov je poenostavljena tudi na način, da je v paketih na voljo najvišja možna hitrost interneta glede na tehnologijo.

Kaj paketi vključujejo?

Paket NEO A vključuje neomejen internet s hitrostmi 100/40 Mbit/s v optičnem omrežju in osnovno shemo z več kot 135 TV-programi, NEO B neomejen internet s hitrostmi 350/40 Mbit/s v optičnem omrežju in programsko shemo Standard z več kot 185 TV-programi, NEO C pa neomejen internet s hitrostmi 1Gbit/s/100 Mbit/s v optičnem omrežju in programsko shemo Mega HD z več kot 230 TV-programi. Paket NEO TV zagotavlja napredno televizijo s programsko opcijo Standard, paket NET pa hiter internet s hitrostmi 350/40 Mbit/s v optičnem omrežju.

Paketi NEO so na voljo po enotni akcijski ceni, 28 evrov mesečno.

Telekom Slovenije po mnenju slovenskih potrošnikov zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo internetnih in mobilnih storitev, za kar je prejel tudi priznanji Best Buy Award. Best Buy Award je projekt švicarskega podjetja ICERTIAS, ki raziskave izvaja z namenom, da kupcem olajša iskanje najboljših in najugodnejših izdelkov in storitev.

Podrobnosti o ponudbi na www.telekom.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Telekom Slovenije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več