Telefoni
11.06.2016 16:23

Deli z drugimi:

Share

Telefona Motorola brez priključka za slušalke septembra tudi pri nas

Zanimiva telefona Motorola Moto Z in Moto Z Force bosta k nam prispela septembra.
Zanimiva telefona Motorola Moto Z in Moto Z Force bosta k nam prispela septembra.

Podjetje Motorola je nedavno predstavilo pametna mobilna telefona Moto Z in Moto Z Force, ki sta bila med poznavalci mobilne telefonije že deležna številnih pohval. Novinca sta namreč opremljena z zmogljivo strojno opremo in številnimi naprednimi možnostmi, ki bodo brez težav poenostavili naša vsakdanja opravila. Na našo srečo bosta pametna mobilna telefona Motorola Moto Z in Moto Z Force od meseca septembra naprodaj tudi pri nas, njihova maloprodajna cena na slovenskem trgu pa bo žal razkrita šele tik pred začetkom prodaje.

Pametna mobilna telefona Motorola Moto Z in Moto Z Force sta v osnovi enaka, le da slednji razpolaga s tehnologijo ShatterShield, ki zaslon varuje pred poškodbami ter zmogljivim digitalnim fotoaparatom in spletno kamero (16 milijonov slikovnih točk namesto 13 milijonov). Strojna oprema novosti bo zlahka kos tudi nekoliko zahtevnejšim opravilo, saj zajema 5,5.palčni (14-centimetrski) AMOLED zaslon ločljivosti 4K, procesor Snapdragon 820, vgrajeno grafično kartico Adreno 530 in kar štiri gigabajte sistemskega pomnilnika.

Pri pametnih mobilnih telefonih Motorola Moto Z in Moto Z Force najdemo še priključek USB Type-C, ki sluši tudi kot vmesnik za slušalke, saj tu ni na voljo 3,5 milimetrskega vhoda. Med ključnimi prednostmi novincev pa velja še omeniti mobilni operacijski sistem Android 6.0.1 Marshmellow in visokokakovostni zvočniški sistem JBL SoundBoost.


Prijavi napako v članku