Računalništvo, telefonija
26.05.2010 12:27
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tehnološki park Ljubljana otvoril Evropski teden podjetništva

Tehnološki park Ljubljana je včeraj otvoril Evropski teden podjetništva in teden vseživljenjskega učenja z brezplačnimi delavnicami in usposabljanji s področja podjetništva. Skrbno zbrane vsebine, ki jih je potrdila Evropska komisija – podjetništvo in industrija, so prilagojene potrebam podjetnikov. Delavnice bodo potekale na Tehnološkem parku Ljubljana do vključno 1. junija 2010 in so odprte za zainteresirano javnost.
Tehnološki park Ljubljana otvoril Evropski teden podjetništva
Tehnološki park Ljubljana otvoril Evropski teden podjetništva

Tehnološki park Ljubljana je že v lanskem letu sodeloval in obeležil evropski teden podjetništva, katerega pobudnica je Evropska komisija. Namen Evropskega tedna podjetništva kot tudi tedna vseživljenjskega življenja se prepletajo s cilji Tehnološkega parka Ljubljana. Z izvedbo brezplačnih delavnic in usposabljanj bodo udeleženci – potencialni, bodoči in uveljavljeni podjetniki:

  • prejeli informacije o storitvah podpornega podjetniškega okolja za mikro, mala in srednje velika podjetja,
  • pridobili veščine in vsebine za uspešnejšo podjetniško pot,
  • potešili željo in potrebo po stalnem izobraževanju in usposabljanju,
  • okrepili podjetniško kulturo – približati podjetništvo kot karierno pot ter izpostaviti dobre zgodbe na področju podjetništva.

Na otvoritvi Evropskega tedna podjetništva je Tehnološki park Ljubljana s parterji izvedel delavnice in usposabljanja na temo aktivnega oglaševanja, barvne teorije v grafičnem oblikovanju, govorice oblačil, motiviranja sodelavcev ter prodajne tehnike. Tehnološki park Ljubljana je obiskalo več kot 170 posameznikov, ki se je udeležilo omenjenih delavnic.


Delavnice in usposabljanja z raznovrstno vsebino se bodo nadaljevala s seminarjem »Vse, kar mora podjetnik vedeti na začetku poslovanja«, ki ga izvaja Obrtna zbornica Slovenije (četrtek, 27. maja), delavnicami o finančnih trgih, modelih kompetenc, pridobivanju zvestih strank, učinkoviti organizaciji časa (petek, 28. maj), delavnicami o pripravi na nastop, poslovnih pogajanjih, prodajnemu coachu, komuniciranju (ponedeljek, 31. maj). Evropski teden podjetništva se bo na Tehnološkem parku Ljubljana zaključil v torek, 1. junija z delavnicama o socialnih kompetencah za podjetja ter o identiteti in ugledu korporativne blagovne znamke. Delavnice izvajajo usposobljeni trenerji in predavatelji v konferenčnih dvoranah Tehnološkega parka Ljubljana (Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana), stavba B. Podrobni program delavnic se nahaja na spletnem mestu Tehnološkega parka Ljubljana.


Prijavi napako v članku