Računalništvo, telefonija
06.04.2012 16:15

Deli z drugimi:

Share

Tagetik pozicioniran med vizionarje

Tagetik pozicioniran med vizionarje
Tagetik pozicioniran med vizionarje

Tagetik, globalni ponudnik programske opreme za upravljanje poslovanja, finančno upravljanje in poslovno obveščanje, je javnosti sporočil, da ga je analitična hiša Gatrner uvrstila med vizionarje znotraj “Gartnerjevega Magičnega kvadranta za CPM”, saj je pokazal močne izvršilne in inovacijske sposobnosti, ki izpolnijo potrebe največjih globalnih podjetij. To letno poročilo vrednoti ponudnike programske opreme na podlagi popolnosti njihove vizije in sposobnosti za izvedbo.

“Med trinajstimi ponudniki je prav Tagetik najhitreje rastoči in najbolj inovativni ponudnik programske opreme na področju upravljanja poslovanja. Verjamemo, da naša pozicija kaže, da smo pomembna alternative vodilnim podjetjem s področja upravljanja poslovanja,” pravi Manuel Vellutini, glavni izvršni direktor na Tagetiku. “Tagetik se razlikuje od ostalih ponudnikov predvsem s svojo sposobnostjo poenostavljanja številnih kompleksnih poslovnih procesov s pomočjo ene same programske rešitve. Verjememo, da je naša osredotočenost na eno področje dobra, predvsem zato, ker to delamo dobro in s tem našim strankam zagotavljamo najvišjo vrednost. 100 % naših razvojnih prizadevanj je osredotočenih na rešitve in procese za upravljanje poslovanja.”


Dave Kasabian, korporativni podpredsednik za produktni marketing na Tagetiku dodaja: “Verjamemo, da je naše umeščenost v Gartnerjev magični kvadrant rezultat naše strasti za inovacije in naši predanosti za doseganje zadovoljstva strank. Biti ocenjen kot “vizionar” (angl. visionary vendor) in biti hkrati med najboljšimi glede na zadovoljstvo strank, kaže, da smo kljub globalni širitvi obdržali strast za inovacije in zadovoljstvo strank. Naša enotna rešitev za vse komponente CPM nam omogoča da naslavljamo vse ali pa samo enega oziroma dva procesa znotraj CPM ob nižjih skupnih stroških lastništva (angl. total cost of ownership, TCO), kot integrirane rešitve.”

“Zelo smo ponosni na našo umestitev v magičnem kvadrantu, še bolj pa smo ponosni na našo sposobnost zadovoljevanja specifičnih potreb na trgu in pri naših strankah,” je še povedal Vellutini.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CRMT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CRMT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Tagetik je na letni konferenci lansiral novo verzijo rešitev za celovito upravljanje poslovanja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CRMT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku