Televizorji
28.01.2021 22:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

T-2 Klub tudi na televizijskih sprejemnikih

T-2 Klub tudi na televizijskih sprejemnikih
T-2 Klub tudi na televizijskih sprejemnikih

Telekomunikacijska družba T-2 z današnjim dnem svojim naročnikom kot prvi ponudnik v Sloveniji že omogoča nakup široke palete izdelkov in storitev iz T-2 Kluba preko televizijskih sprejemnikov. S to inovativno rešitvijo jim bo tako približala in tudi olajšala nakupe v bogato založeni klubski spletni trgovini, v kateri je članom na voljo več kot 3000 izdelkov v 17 prodajnih kategorijah. Novost bo razveselila tako zasebne kot tudi poslovne uporabnike, ki lahko pri nakupih koristijo številne članske ugodnosti.

T-2 Klub bo tako svojim zvestim naročnikom odslej na voljo tudi na televiziji. Vstop v e-trgovino bo omogočal TV vmesnik, uporabniki pa bodo za potrditev nakupa potrebovali le daljinski upravljalnik. Naročanje izdelkov in storitev, ki so v T-2 Klubu na voljo po ugodnih cenah, bo hitro in povsem enostavno, člani pa bodo lahko izkoristili tudi možnost obročnega odplačevanja, saj jim T-2 omogoča nakup tudi do 36 mesečnih obrokov.

Postopek nakupa preko televizije je povsem preprost – uporabnik s pomočjo daljinca izbere ustrezen izdelek ali storitev ter s PIN kodo potrdi nakup oziroma izbiro in način plačila, zatem pa lahko nadaljuje še s preostalimi nakupi. Vrednost nakupa, kjer so upoštevane tudi pridobljene točke zvestobe, bodo člani T-2 Kluba enostavno poravnali preko prihodnjih izdanih mesečnih računov. Točke zvestobe naročniki T-2 sicer redno pridobivajo ob plačilih svojih mesečnih računov, ob prehodu na e-račun, s katerim jih T-2 motivira k prehodu na brezpapirno poslovanje, ter ob vsakem nakupu izdelka ali storitve v T-2 Klubu.

Članom T-2 Kluba bodo tako tudi preko televizije na voljo storitve in številni izdelki s področja telefonije, računalništva ter avdio, foto in video opreme, športne in opreme za prosti čas, pa tudi izdelki bele tehnike ter drugi izdelki za dom in vrt, izdelki za otroke, oblačila ter drugi izdelki za zdravje in osebno nego. Z nakupi v T-2 Klubu in pridobljenimi točkami zvestobe si lahko člani znižajo tudi svoj mesečni račun za T-2 storitve.

Več informacij je na voljo na https://www.t-2.net/t-2-klub-tv.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

T2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku