Računalništvo, telefonija
09.05.2019 21:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

T-2 in družba Rotalab v lansiranje blagovne znamke GreenGo

Družba T-2 je danes z dokapitalizacijo družbe Rotalab, d. o. o., vstopila v lastništvo tega startup podjetja. Rotalab, ki je nastal v okviru slovenske platforme zelene mobilnosti EDISON, je osredotočen na inženiring celovitih rešitev in uvajanja novih poslovnih, ekonomskih in socialnih modelov na področju zelene mobilnosti. Obe družbi sta tako skupaj sprejeli izziv napredka in bosta v prihodnjih dneh lansirali novo blagovno znamko celovite zelene mobilnosti GreenGo.
T-2 in družba Rotalab v lansiranje blagovne znamke GreenGo
T-2 in družba Rotalab v lansiranje blagovne znamke GreenGo

GreenGo predstavlja širok nabor naprednih rešitev in storitev, ki vključujejo vsa najsodobnejša električna prevozna sredstva (e-kolesa, e-skuterji, e-avtomobili, e-avtobusi in ostala), polnilno infrastrukturo in mobilno aplikacijo, ki jo lahko uporabljajo tako posamezniki, lokalne skupnosti ali podjetja. GreenGo predstavlja tudi pomemben in ključen del celovite rešitve za vzpostavitev pametnega mesta (Smart City digitalna platforma).

Družba T-2, katere platforma so najsodobnejše tehnologije, razvojno pa je usmerjena v konvergentno širokopasovnost in personalizirane interaktivne storitve, je že doslej vlagala veliko sredstev v razvoj novih idej in storitev. Po besedah mag. Jožeta Zrimška, člana poslovodstva T-2, gre v konkretnem primeru za sinergijo med obema podjetjema: »Na eni strani imamo specialnost Rotalaba z inženiringom celovitih rešitev zelene mobilnosti, dodana vrednost T-2 pa je njegova usmeritev v najsodobnejše IKT tehnologije, kar vse skupaj predstavlja skupno priložnost za uspešno implementacijo novih modelov zelene mobilnosti v prehodu v brezogljično družbo.«

Kot je ob današnjem podpisu pogodbe poudaril direktor Rotalaba mag. Jože Ban, vstop T-2 predstavlja prelomnico v razvoju podjetja, saj dobivajo strateškega partnerja, ki poleg svežega kapitala prinaša še številne komplementarne storitve in rešitve, ki jih uporabnik zelene mobilnosti pričakuje v najširšem pomenu.

Blagovna znamka GreenGo z rešitvami zelene mobilnosti bo podrobneje predstavljena na festivalu zelene mobilnosti v okviru dobrodelne prireditve 8. Slovenskega Rotary rally-ja, ki bo to soboto, 11. 5. 2019, ob 11. uri na poligonu Ljubečna pri Celju. Vljudno vabljeni na predstavitev.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

T2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku