Poslovne rešitve
21.11.2022 16:15

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil DiskStation DS923+

Synology je predstavil DiskStation DS923+ s štirimi ležišči za vgradnjo diskov. Strežnik NAS je najnovejši predstavnik serije Plus večnamenskih pomnilniških naprav za domačo pisarno in mala podjetja.

DS923+, ki ga poganja vsestranski operacijski sistem Synology DiskStation Manager (DSM), prinaša celovite rešitve za zaščito in upravljanje poslovnih podatkov, preprosto sodelovanje na dokumentih, dostop do datotek na daljavo in spremljanje delovanja naprav, vse v kompaktnem namiznem formatu. Ponuja zanesljivo delovanje takoj po namestitvi, z možnostjo enostavne nadgradnje omrežja in nadaljnjega povečanja hitrosti prenosa podatkov prek omrežnih kartic.

»Kljub navidezno majhni napravi, DS923+ uporabnikom zagotavlja zanesljivo delovanje in izjemne zmogljivosti,« je povedal Michael Wang, produktni vodja pri Synology. »Z enostavnim nadgrajevanjem hrambenega prostora in povezljivostjo v omrežje se prilagaja vašim potrebam.«

Učinkovito shranjevanje, ki se prilagaja vašim potrebam

DS923+ lahko deluje kot primarna rešitev za shranjevanje in zaščito podatkov za domove in majhne pisarne ali kot vozlišče za sisteme z napravami na več lokacijah.

V osnovni izvedbi lahko v napravo vgradimo 4 diske, ki imajo skupno kapaciteto več kot 50 TB. Z razširitveno enoto DX517 pa ga je mogoče enostavno nadgraditi na skupno 9 diskov in več kot 120 TB prostora za hrambo podatkov.

Uporabniki lahko dodatno povečajo zmogljivost z nadgradnjo na omrežje 10GbE in z dodajanjem SSD diskov M.2 NVMe z uporabo vgrajene reže PCIe. Tako pridobijo izjemno hiter predpomnilnik ali ustvarijo dodaten pomnilnik na diskih SSD.

Izkoristite lokalni prostor za shranjevanje

Za ekipe, ki delajo na daljavo ali podjetja, ki delujejo na več lokacijah, sinhronizacija datotek omogoča zrcaljenje vsebine med napravami Synology. Synology Drive zagotavlja intuitivno upravljanje in skupno rabo datotek, ki združuje priročen dostop do datotek na daljavo z zagotovljeno zasebnostjo in 100-odstotnim lastništvom podatkov v lokalni shrambi.

DS923+ omogoča uporabo visoko zmogljivega lokalnega pomnilnika, hkrati pa izkorišča prednosti tehnologije hibridnega oblaka. Synology Hybrid Share učinkovito shranjuje celotno količino podatkov v oblak in obenem hrani pogosto dostopane datoteke v predpomnilniku naprave za hiter dostop v lokalnem omrežju.

Več informacij o upravljanju z datotekami

Večplastno varnostno kopiranje

Zagotavljanje zaščite kritičnim ali občutljivim podatkom pred sodobnimi kibernetskimi grožnjami, je bistvenega pomena za preprečitev nepopravljive izgube dragocenih informacij. Synologyjeva zbirka Active Backup Suite omogoča varnostno kopiranje infrastrukture IT, kot so sistemi Windows in Linux, navidezni računalniki Hyper-V/VMware in računi Microsoft 365/Google Workspace, varnostno kopiranje na DS923+ in preprosto obnovitev, ko je to potrebno.

Za večjo redundanco je mogoče ustvariti tudi varnostne kopije in trenutne posnetke stanja podatkov, shranjenih na NAS in jih poslati na drug strežnik ali storitev v oblaku.

Več informacij o zaščiti podatkov

Kompakten strežnik za nadzorne sisteme

Naprava lahko služi tudi kot popoln sistem za upravljanje videa z lokalnim prostorom za hrambo podatkov. Synologyjeva rešitev Surveillance Station je zmogljiv VMS. Do sedaj je bil implementiran za zaščito več kot 500.000 nadzornih mest. Prilagodljiva podpora ONVIF in več kot 8.300 potrjenih kamer IP naredijo uvedbo nadzornega sistema preprosto in prilagojeno zahtevam katerekoli lokacije.

Surveillance Station omogoča enostavno nastavitev in upravljanje do 40 kamer s sodobnim in prilagodljivim vmesnikom. Za večja okolja ali okolja z več zgradbami je na voljo možnost prekrivanja tlorisov in zemljevidov Google Maps ali OpenStreetMap za maksimalno zavedanje situacije. Pomembne posnetke je mogoče po potrebi obdržati dlje časa. Podporo za varnostno kopiranje snemalnega strežnika, upravljanje več naprav in celo šifriranje podatkov v celotnem procesu omogočajo rešitve v Synologyjevem oblaku C2.

Več informacij o rešitvi Surveillance Station

Dosegljivost

Synology DS923+ je že na voljo pri lokalnih zastopnikih in partnerjih Synology v Sloveniji. Za več informacij obiščite https://www.xenon-forte.si/synology/.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Strežniki NAS Synology Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več