Računalništvo, telefonija
14.03.2018 12:17

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil Beta izid rešitve Active Backup za Office 365

Synology NAS
Synology NAS

Korporacija Synology Inc. je objavila izid beta različice Active Backup za Office 365 z dodatno podporo za zaščito elektronske pošte, kontaktov in koledarja. Rešitev, poleg obstoječe podpore Microsoftovi rešitvi OneDrive for Business, sedaj podjetjem omogoča učinkovit nadzor nad še več podatki, ki jih zaposleni uporabljajo in delijo v okolju Microsoft Office 365.

»Odkar se vse več podjetij odloča za prenos svojega poslovanja v oblak, gre za našo prvo rešitev za celovito varnostno kopiranje podatkov shranjenih v storitvah v oblaku,« je izjavil Jia-Yu Liu, direktor skupine za razvoj aplikacij v podjetju Synology Inc. »Družina aplikacij Active Backup omogoča enostavno združevanje podatkov,ki so razpršeni v fizičnih, virtualnih ali oblačnih okoljih, v osrednjo rešitev za varnostno kopiranje. V bližnji prihodnosti bomo predstavili tudi rešitve Active Backup za virtualizacijo in fizično varnostno kopiranje.«

Ključne funkcije:

Zaščita podatkov v e-pošti, kontaktih in koledarju

Rešitev omogoča varnostno kopiranje osebnih in skupnih nabiralnikov skupaj s prilogami in strukturo map ter s kontaktnimi podatki uporabnikov in njihovimi koledarji. To podjetjem omogoča učinkovito zaščito in varovanje podatkov pred potencialno izgubo, izbrisom ali zlonamernim napadom.

Granularna obnova, iskanje in izvoz

Učinkovito filtriranje po ključnih besedah z novim iskanjem vsebine. Od tam lahko uporabniki najdejo pravi e-poštni naslov, obnovijo in prenesejo posamezno datoteko, e-pošto, priloge pošte, stike in dogodke iz koledarja na samopostrežnem portalu storitev za obnavljanje, ne da bi morali obnoviti celotno varnostno kopijo. Uporabniki lahko pred izvedbo obnovitve v predogledu preverijo podrobnosti o e-poštnem sporočilu ali stiku in se tako prepričajo, da obnavljajo želeni element.

Izpopolnjene možnosti upravljanja

Preoblikovana armaturna plošča za centralizirano upravljanje omogoča administratorjem IT tako preglednost v realnem času, kot tudi zaščito prejšnjih verzij pošte, stikov in koledarja. Administrator bo lahko iz enotnega vmesnika nadzoroval storitve pogona in porabo pomnilnika, ki jo povzročijo posamezne storitve in večji uporabniki, pa tudi pretekle prenose podatkov. Poleg tega funkcija odkrivanja računov zdaj podpira samodejno dodajanje zaščite novih uporabnikov pošte, stikov in koledarja.Tako jih administrator ne mora več ročno nastavljati.

Licence

Podpora za OneDrive for Business je brezplačna; za napredne funkcije, kot so na primer zaščita e-pošte, kontaktov in koledarja pa bo po končanem beta testiranju treba dokupiti ločene licence za vsakega uporabnika. V času beta testiranja ni potrebno kupiti nikakršne licence, saj je programska oprema na voljo za preizkušanje z vsemi lastnostmi.

Za več informacij, obiščite https://www.synology.com/en-global/dsm/feature/active_backup_office365.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku