Računalništvo, telefonija
06.10.2020 14:00
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Synology je dopolnil linijo diskov SSD s 3,84 TB SAT5200

Zasnovan za zanesljivost v visokozmogljivih strežnikih NAS FlashStation, v katere lahko vgradimo le diske SSD.
Synology SSD
Synology SSD

Korporacija Synology Inc. je predstavila disk SSD SAT5200 s kapaciteto 3,84 TB. Zasnovan je za uporabnike naprav Synology, ki potrebujejo zanesljiva diskovna polja z veliko kapaciteto za hrambo podatkov, hkrati pa izvajajo visokozmogljive operacije z nizko latentnostjo za opravljanje ključnih nalog v podjetjih. SSD se ponaša z veliko vzdržljivostjo in zanesljivostjo, ki omogoča, da se podjetja in uporabniki lahko spopadajo z veliko obremenitvijo, ki zahteva robustno zaščito podatkov.

»Pomemben del zasnove zanesljivega sistema za shranjevanje je, da so vgrajeni pogoni zmožni dosledno vzdrževati visok nivo hitrosti in zanesljivosti branja in zapisovanja podatkov, ne da bi ob tem prišlo do poslabšanja zmogljivosti. Naši SSD diski SAT5200 so posebej izdelani za spopadanje z zahtevami podjetij vseh velikosti po dosledno zanesljivem delovanju z nizko zakasnitvijo,« je povedal Julien Chen, produktni vodja za pogone SSD v podjetju Synology Inc.

SSD diski SAT5200, ki so zasnovani posebej za Synologyjeve sisteme, so izdelani tako, da zagotavljajo stalno visoko in zanesljivo zmogljivost z več kot 58.000 4K IOPS naključnega zapisovanja podatkov1. Serija SAT5200 vključuje zaščito pred izgubo električne energije in celovito zaščito za izboljšanje trajnosti podatkov, kar minimalizira možnosti za nedelovanje storitve zaradi poškodb podatkov. Integracija s Synology DSM zagotavlja izboljšano analizo in vpogled v življenjsko dobo. SSDSAT5200 diski so ocenjeni z 1,3 Drive Writes Per Day (DWPD) po standardu JESD219A za obremenitve diskov SSD in so namenjeni mešani uporabi.

Dosegljivost

Synology 3.84 TB SAT5200 bo kmalu na voljo pri Synologyjevih partnerjih. Za več informacij se obrnite na slovenskega zastopnika Xenon forte d.o.o.

  1. Zmogljivost se lahko razlikuje glede na nameščeno strojno programsko opremo, konfiguracijo sistema in nastavitve preizkusa. (SAT5200-960G) Zmogljivost je bila izmerjena z uporabo FIO v Linuxu z globino čakalne vrste 32 (4 KB = 4.096 bajtov). (SNV3400 / SNV3500) Zmogljivost je bila izmerjena s pomočjo FIO v Linuxu z globino čakalne vrste 256 (4 KB = 4.096 bajtov).
  2. Potrebujete operacijski sistem Synology DiskStation Manager 6.2.3 ali novejšega.
  3. 5 let ali na osnovi SSD S.M.A.R.T. kazalnikov (prikazani v DSM> Storage Manager), kar nastopi prej.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku