Računalništvo, telefonija
02.09.2021 17:03

Deli z drugimi:

Share

Storite nekaj novega in uživajte v prihodnosti pametne pisarne z napravami Huawei, ki so zdaj na voljo po promocijskih cenah!

Naj vas Huawei navdihne, da naredite korak naprej k učinkoviti, hitri, enostavni in “neverjetno kul” in pametni pisarni prihodnosti! Izkoristite poletno ponudbo izdelkov Huawei in naredite nov korak za neverjetno izkušnjo celovitega življenja!

Naj vas Huawei navdihne, da naredite korak naprej k učinkoviti, hitri, enostavni in “neverjetno kul” in pametni pisarni prihodnosti! Izkoristite poletno ponudbo izdelkov Huawei in naredite nov korak za neverjetno izkušnjo celovitega življenja!

Poznate tisti občutek, ko vas novi izdelek ali pripomoček napolni z energijo in motivacijo? Ni skrivnost, da imajo nekatere stvari moč, da nam dajo nov zagon, kot na primer nova podloga za jogo, ki nas mami, da želimo preizkusiti nove položaje; ali pa nove slušalke, ki z izredno kakovostjo predvajanja olajšajo tudi tistih 10.000 korakov, ki so naš dnevni cilj. Predstavljajte si, da bi to navdušenje in motivacijo zlahka prenesli tudi v svoje delo in bi to postalo čisti užitek.

Izkoristite sodelovanje med napravami ter uživajte v neomejenih možnostih

Motnje na poklicni poti, kot je na primer tudi delo od doma, od nas terjajo veliko. Toda skupaj s Huaweievimi celovitimi rešitvami je delo od doma prav tako pametno, ali še pametnejše, kot delo iz prave pisarne. Zahvaljujoč napravam Huawei boste lahko koristili najučinkovitejše načine dela. Od vsakodnevnega dela na prenosnem računalniku, prek klicev in spletinarjev, pa vse do časa za sprostitev – naprave Huawei vas lahko podpirajo na vsakem koraku.

Če delate od doma, kjer pa niste popolnoma sami, vam bodo slušalke Freebuds 4i verjetno prišle prav. Natančen algoritem za izničevanje hrupa v realnem času ter algoritem za zmanjšanje hrupa pri telefonskih klicih vam omogočata pravi počitek. Hkrati vam bo zmanjšanje okoljskega hrupa omogočilo jasnejše poslušanje ter ustvarilo kakovostno izkušnjo poslušanja.

Večzaslonska funkcija na napravah Huawei Matebook X Pro in MatePad T10 omogoča brezhibno sodelovanje med prenosnikom ter tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom. Prenosni pripomočki kot so tipkovnica, kamera, mikrofon in miška, se lahko nato uporabljajo kot zunanja dodatna oprema pametnega telefona, kar omogoča bolj priročno uporabniško izkušnjo. Prenosni računalnik lahko nato z vašim telefonom deli bolj napredne pisarniške aplikacije ter tako odkrije povsem novo pisarniško izkušnjo, ki vključuje vaš telefon, za veliko bolj varno in priročno pisarniško okolje.

MateBook X Pro navdušeno uporablja tudi Ciril Komotar, avtor priljubljenega vloga Komotar Minuta: »Čeprav večino svojih vlogov sestavim kar na svojem Huaweievem telefonu, je prenosnik moj nepogrešljiv sopotnik. Imam ga s sabo na potovanjih, seveda pa ga uporabljam tudi doma. Všeč mi je ker je lahek in kompakten ter na ta način resnično prenosljiv, obenem pa je tudi zmogljiv. Tako na njem urejam poslovno dokumentacijo, hranim slike in videe in tudi gledam filme. Res je vsestranski pomočnik.«

Nenazadnje je ključnega pomena tudi, da ne pozabimo na sproščanje. S pametno uro Huawei Watch Fit vam ni več treba skrbeti, da boste na kaj pozabili. Ura vas bo spomnila, da je čas, da vstanete s stola in se malo razgibate ali pa spremenite svoj položaj. Poleg tega vam bo pripravila tudi poročila o kakovosti spanja s podrobno analizo posameznih dejavnikov.

Vedno hitrejše prenašanje datotek – preizkusite Huawei Share

Skupna raba datotek med napravami je ključen element strokovnega dela.  A proces se hitro izkaže za zelo zamudnega ter neintenzivnega, če moramo datoteke prenašati med telefonom in računalnikom še preko kabla. Na srečo obstajajo rešitve, s katerimi je vse, kar potrebujemo, na dosegu roke, ali prstnega odtisa.

Huawei želi povezati svet z uporabo tehnologije Huawei Share, ki bi potrošnikom omogočilo enostavno povezovanje v katerem koli scenariju pa naj bo v pisarni, doma ali na poti. Ker lahko v le eni minuti prenese več sto fotografij visoke ločljivosti in zvočne datoteke brez izgub, je Huawei Share postal glavni način prenosa in skupne rabe datotek med telefoni Huawei ter drugimi napravami te znamke, kot so prenosni računalniki, tablični računalniki, ter zvočniki.

Huawei Share datotek ne deli le med posameznimi telefoni, ampak ponuja inovativne načine sodelovanja OneHop za prenos datotek, skupno rabo zvočnih datotek, omrežno povezavo ter projekcije zaslona med telefoni in pametnimi napravami. Vse to uporabnikom prinaša udobje in bolj naravno interaktivno izkušnjo.

Celovito delovanje je tisto, kar potrebujete!

S strategijo celovite uporabniške izkušnje, ki temelji na tehnologiji umetne inteligence, Huawei s svojimi inovativnimi napravami nenehno stremi k izboljšanju pametne življenjske izkušnje. Huawei Share lahko enostavno poveže več naprav, kar omogoča bolj povezano izkušnjo, medtem ko kombinacija določenih naprav ter njihovih naprednih tehnologij omogoča boljše in učinkovitejše delo in ljudem pomaga izkoristiti nove izkušnje in se prilagoditi novi realnosti.

Z novo promocijsko ponudbo naprav Huawei boste še lažje uživali v udobnem in skrbno pretehtanem pametnem življenju ter tudi med delom uživali v novih intuitivni ponudbi.

Celotna ponudba je na voljo od 23. 8. do 19. 9. 2021 pri našem partnerju Big Bang.

Več informacij na Huawei Forum.

Vas zanima več iz te teme?
Huawei

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Suhozemni terminal Sežana d.o.o.

Partizanska cesta 109, 6210 Sežana, Tel: 05 7390 100
Telekomunikacijske storitve so pomembno orodje tako za posameznika kot za podjetja, saj zagotavljajo učinkovito komunikacijo in možnost vzdrževanja visokih poslovnih standardov. ... Več

shopi.eu, PAB d.o.o.

Kranjska cesta 14, 4202 Naklo, Tel: 04 257 51 50
Podjetje se ukvarja z zastopanjem in prodajo tujih blagovnih znamk. Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več