Računalništvo, telefonija
25.03.2020 13:20
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sterilizator za vaš pametni telefon za dobrih 20 evrov

Sterilizator za vaš pametni telefon za dobrih 20 evrov
Sterilizator za vaš pametni telefon za dobrih 20 evrov

Z novim koronavirusom, ki nas je zajel v zadnjih tednih, se bolj kot kadar koli prej zavedamo pomena čistoče in razkuževanja predmetov, na katerih bi se lahko virus zadrževal.

Mobilni telefoni so zagotovo eden izmed predmetov, ki jih imamo v rokah največkrat in tudi najdlje. Zato je lahko pametni telefon pravo zbirališče bakterij in virusov. Telefon nato damo v roke še otrokom in starejšim, kar v trenutnih razmerah pomeni kar veliko tveganje. Prav zdaj je torej najbolj pomembno, da se tega zavedamo in tudi telefon večkrat na dan razkužimo. Posebej, če smo morali v trgovino, k zdravniku ali kamorkoli od doma.

Posebej primerno za gostiteljstvo virusa naj bi bilo steklo vašega pametnega telefona. Koronavirusi naj bi na zaslonih telefonov preživeli do 96 ur.

Tako kot vse predmete lahko tudi mobilne telefone razkužujemo na različne načine – tudi s pomočjo ultravijolične svetlobe. Na spletni strani trgovca Cafago si lahko zdaj priskrbite sterilizator za pametni telefon in difuzor 2v1, in sicer za 21,13 evra. Poštnina je zastonj (free shipping), ponudba pa velja do 30 aprila. Obljubljajo, da izdelek dobite v 7-20 dneh po naročilu.

Za učinkovito sterilizacijo pametnega mobilnega telefona naprava opravi sterilizacijo z UV svetlobo. Primeren je tudi za sterilizacijo nakita, očal, ure, obraznih zaščitnih mask … Poskrbi torej za to, da so predmeti razkuženi, hkrati pa odstrani tudi neprijetne vonjave.

Odlikuje ga enostavno upravljanje, za zagon je dovolj ena tipka. Ima tudi funkcijo 3-minutne hitre dezinfekcije. Je zaprt, podoben večji škatlici za očala, kar omogoča 360-stopinjsko sterilizacijo brez mrtvega kota. Seveda je sterilizator namenjen večkratni uporabi, zlahka ga prenašate in ne zasede veliko prostora, saj meri 220 * 130 * 48 mm. Baterijo napolnite s pomočjo USB priključka.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku