Telefoni
18.08.2017 08:18

Deli z drugimi:

Share

Ste že preizkusili brskalnik Samsung Internet na vašem Androidu?

Mobilni brskalnik Samsung Internet delo opravlja z odliko!
Mobilni brskalnik Samsung Internet delo opravlja z odliko!

Čeprav kot uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android nismo preveč zadovoljni s prednameščenimi aplikacijami, so te pogosto precej boljše od tistih, ki jih najdemo na spletnem portalu Google Play. To pa nikakor ne drži za mobilni spletni brskalnik Samsung Internet, saj so programerji podjetja Samsung tu naredili več kot odlično delo. Ta je namreč pri delovanju zanesljiv in hiter ter »porabi« manj podatkovnega prometa.

Medtem ko je bil mobilni spletni brskalnik Samsung Internet doslej na voljo le za omejeno število mobilnih naprav Android, temu sedaj ni več tako. Novo poskusno različico novosti lahko namreč namestimo na vse pametne mobilne telefone Android, ki so opremljeni z mobilnim operacijskim sistemom Android 5.0 Lollipop ali novejšim. Medtem ko je trenutno uporabnikom na voljo le poskusna različica novosti, bo končna različica (6.2) na voljo za prenos še pred koncem poletja.

Med vidnejšimi prednostmi uporabe mobilnega spletnega brskalnika Samsung Internet najdemo funkcionalnost močnega kontrasta, ki nam bo v pomoč pri prebiranju vsebin ob močnem soncu. Novost temelji na osnovi pogona Chromium različice M56, med podprtimi tehnologijami pa najdemo WebGL 2 in Web Bluetooth, pri čemer slednja omogoča uporabljanje s povezanimi napravami Bluetooth kar preko mobilnega spletnega brskalnika. Tu najdemo še možnost hitrega dostopa do razširitev in možnost sinhronizacije vsebine z namiznim brskalnikom Chrome.

Če vas je mobilni spletni brskalnik Samsung Internet prepričal, ga lahko prenesete neposredno iz spletnega portala Google Play. Ta je dosegljiv na spletni povezavi http://bit.ly/Samsung-Internet-Beta.


Prijavi napako v članku