Računalništvo, telefonija
04.02.2017 09:00

Deli z drugimi:

Share

Ste sklenili, da se boste do poletja spravili v formo? Potem potrebujete …

Ste sklenili, da se boste do poletja spravili v formo? Potem potrebujete ...
Ste sklenili, da se boste do poletja spravili v formo? Potem potrebujete ...

… trdno voljo, poligon za treniranje in seveda pripomočke, ki bodo merili vaš napredek in vam pomagali pri planiranju vadbe. Predpostavljamo da ste za prvi dve postavki poskrbeli že sami, zato vam bomo na pomoč priskočili le pri tretji. Vsak pravi športni navdušenec na svojem zapestju potrebuje pametno uro, ki mu služila kot osebni trener. Pametne ure znajo namreč šteti prehojene korake, meriti srčni utrip in celo računati porabljene kalorije.

Katero pametno uro boste izbrali, pa je seveda odvisno od vaši preferenc in globine vašega žepa. Pri kitajskem spletnem trgovcu Everbuying.net trenutno poteka velika razprodaja le-teh, zato smo prepričani da bo v obširni ponudbi zagotovo vsak našel nekaj zase. Na digitalnih policah boste našli od povsem preprostih digitalnih zapestnic, ki imajo le nekaj osnovnih funkcij in vas bodo stale dobrih 10 evrov, do polnopravnih pametnih ur opremljenih z zmogljivimi procesorji in malim morjem funkcionalnosti (vodoodpornost, GPS, Wi-Fi, podpora SIM karticam, podpora glasovnim ukazom,…) za katere boste morali odšteti 100 evrov.

Ker pa zna biti športno udejstvovanje včasih nekoliko monotono in rutinsko, pa si ga velja popestriti z glasbo, ali kakšno dobro zvočno knjigo. Sploh če se ukvarjate s tekom na dolge proge. V ta namen zato pod obvezno opremo štejejo tudi slušalke. Bodisi žične, brezžične velike, majhne, ali kakšne druge. Omislite si takšne, ki vas bodo pri športu najmanj ovirale in vam bodo najbolj udobne. Pa seveda, da imajo kakovosten zvok. Pri tem je potrebno le opozoriti, da slušalk ne gre uporabljati, če tečete po bolj obljudenih lokacijah, na primer ob cesti ali v naseljih, saj je lahko zelo nevarno, če ne slišite okolice.

Ker pa si vsak napor zasluži tudi počitek, pa si morate po napornem treningu tudi malce oddahniti. Če svoj prosti čas radi preživljate digitalno, vam v tem primeru priporočamo sprostitev z enim največjih tehnoloških trendov zadnjega obdobja, očali za navidezno resničnost. Ta vas bodo pred spancem ponesla v prave pravljične dežele, v katerih se boste počutili, kot da ste resnično tam.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku