Računalništvo, telefonija
20.11.2011 10:53

Deli z drugimi:

Share

SSD pogoni z industrijskim standardom SPC

Seagate je pričel z distribucijo Pulsar® XT.2 solid state drive (SSD) pogonov za podjetja in profesionalna okolja. Pulsar.2™ SSD, je prvi "Multi-Level Cell" (MLC) Flash- SSD iz podjetja, ki izdeluje trde diske za profesionalno uporabo.
SSD pogoni z industrijskim standardom SPC
SSD pogoni z industrijskim standardom SPC

Pulsar XT.2 SSD je najhitrejši SSD pogon v Seagate asortimanu izdelkov. Ima enonivojski NAND (SLC) s 6Gb/s SCSI (SAS) vmesnikom, velikost 6.35 cm / 2.5″ in je na voljo v kapacitetah do 400GB. Optimiziran je za kompleksne delovne obremenitve, ki so tipične za poslovna okolja kot so spletne transakcije (OLTP), podatkovne baze ali spletno indeksiranje ter strežnike za spletno pošto.

Pulsar.2 SSD je bil narejen specifično za velike podatkovne centre, v čimer se razlikuje od tipičnih MLC SSD pogonov, ki imajo slabšo integriteto podatkov ter manjšo zanesljivost delovanja kot so zahteve za poslovne aplikacije. Pogon je na voljo v kapacitetah do 800GB in samodejno zazna in popravi veliko število napak, ki bi lahko ogrozile normalno delovanje pogona. Pulsar.2 SSD podpira 6Gb/s SAS in Serial ATA (SATA) 6Gb/s vmesnik za primarni in sekundarni strežnik za shranjevanje podatkov.

Večina proizvajalcev SSD pogonov se ne zaveda potreb, ki jih imajo poslovna okolja. Pri tem ni pomemben samo vmesnik kot je SAS, optika ali PCIe in tudi ne najvišja raven vhodno-izhodnih operacij na sekundo (IOPS). Brez celovite integritete podatkov in zanesljivosti je SSD pogon ničvreden za večino poslovnih uporabnikov, zato se je podjetje Seagate specializiralo pri razvoju in izdelavi SSD pogonov za poslovna okolja, ki zagotavljajo zanesljivost delovanja in visoko integriteto podatkov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku