Računalništvo, telefonija
17.05.2004 13:21

Deli z drugimi:

Share

SRC.SI in Microsoft poglobila partnerstvo

SRC.SI je z Microsoftom podpisal pogodbo o strateškem svetovanju PSC (Partner Strategy Consultant), s čimer bo SRC.SI pridobil še hitrejši dostop do znanja o Microsoftovih tehnologijah, izdelkih in storitvah. Obenem pa SRC.SI sodelovanje z Microsoftom razširja tudi na področje poslovnih rešitev Microsoft Business Solutions-Navision.

Podjetji sta že v preteklosti tesno sodelovali na področju sistemske infrastrukture, izobraževanja in prodaje licenc. SRC.SI je kot eno prvih podjetij v regiji EMEA pridobil status Microsoft Gold Certified Partner, v lanskem letu pa partnerstva še razširil z “zlatim” partnerstvom na področju tehnične podpore, Microsoft Gold Certified Partner Program for Support Services in Microsoft Gold Certified Partner for Enterprise Systems. Partnerstvo med podjetjema pa se je pred kratkim še poglobilo z razširitvijo sodelovanja na področje razvoja aplikacij, poslovnih rešitev in storitev.

Sodelovanje z Microsoftom SRC.SI razširja tudi na področje poslovnih rešitev Microsoft Navision, ki jih bodo implementirali skupaj z lastnimi poslovnimi in tehničnimi znanji. Pri razvoju novih izdelkov ter rešitev pa bodo še več poudarka namenili tehnologiji .NET. Prvi koraki so že bili narejeni z začetkom razvoja njihovega priznanega koncepta dokumentnih sistemov (eDMS) na Microsoftovi platformi. SRC.SI tako dokazuje, da si z dolgoročnimi partnerstvi vseskozi prizadeva za kakovosten razvoj sodobnih rešitev in uspešno izvedbo projektov v najrazličnejših panogah, kot so javne ustanove, telekomi in logistika, proizvodnja ter trgovina, finančna industrija in zdravstvo.


Prijavi napako v članku