Računalništvo, telefonija
17.01.2017 10:30
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sprostite svojo notranjo moč

Sprostite svojo notranjo moč
Sprostite svojo notranjo moč

Tony Robbins spada med najbolj prepoznavne predavatelje. Je coach za delovno uspešnost in osebno učinkovitost (performance coach). Spisek ljudi, katerim je svetoval, se bere kot »kdo je kdo« seznam: Bill Clinton, Serena Williams, Leonardo DiCaprio, Oprah, Nelson Mandela, Mihail Gorbačov, Margaret Thatcher, François Mitterrand, princesa Diana, Mati Tereza, med drugim tudi trije ameriški predsedniki. Je eden od prvih, ki je dobro razumel pomen medijev ter razvil pet nagrajenih televizijskih informativnih oglasov (infomercials), ki se vse od leta 1989 vrtijo v Severni Ameriki.

Z njim sem se prvič srečal preko knjige Prebudite velikana v sebi leta 1993, nato z različnimi avdio programi. Leta 1997 sem se udeležil njegovega seminarja. Pogosto rečejo, ko srečaš heroja v živo, te le-ta lahko razočara. Pri Tonyju je bilo ravno obratno. Ko sem ga doživel v živo, se mi je zdel še boljši.

Njegovi vodilni citati:

»Življenje se dogaja nam, ne za nas. Naša naloga je, da najdemo kje je korist. Če jo najdemo, je življenje čudovito.«

»Stres je za uspešnega človeka beseda za strah.«

»Zgube reagirajo, vodje predvidevajo.«

»Mojstrstvo ne pride iz védenja. To, kar veš, ne pomeni nič, ampak pomeni nekaj tisto, kar stalno delaš.«

»Kvaliteta vprašanj ustvarja kvaliteto življenja.« Kakovost vašega življenja je odvisna od kakovosti vprašanj, ki si jih postavljate. Vprašanja določajo vašo osredotočenost. Številni ljudje si namreč postavljajo napačna vprašanja in se s tem osredotočajo na napačno. Tony pravi: »Osredotočanje nase je enako trpljenju.«

Najboljša investicija, ki jo je kdaj naredil: 35 dolarjev za 3-urni seminar Jima Rohna (poznanega ameriškega pisca in govornika), ki se ga je udeležil pri 17-ih letih in ga usmeril na sedanjo pot. Ko je pred kratkim, ob raziskavah za knjigo Money, master the game (Denar, obvladajte igro) to vprašanje postavil Warrenu Buffetu, je le-ta odvrnil, da je bila to investicija v Dale Carnegie tečaj javnega nastopanja, ko je bil star 20 let. Pred tem je imel Buffet ogromen strah pred javim nastopanjem. Po tečaju je takoj odšel na Univerzo in se dogovoril za predavanja, da ga ta strah ne bi ponovno prevzel.

Buffet mu je tudi dejal: »Investiranje vase je najbolj pomembna investicija, ki jo boste kdajkoli naredili v svojem življenju.« Vprašanje je ali ste pripravljeni vložiti v delnice svojega podjetja Jaz d.o.o. in ga razvijati? Investicija vase, v razvoj novih veščin, izboljšanje sposobnosti, dostop do boljših modelov in vpogledov, edino to vam bo prineslo dolgoročno svobodo. Verjamem, da se vam bo investicija v seminar Unleash the Power Within (Sprostite notranjo moč), 27. – 30. aprila 2017, v Londonu, prav tako večkratno povrnila.

Karte so še na voljo!

Ste se kdaj vprašali, zakaj so nekateri pripravljeni plačati preko 7.148 €, da so lahko v prvi vrsti in v stiku s predavateljem in zakaj so seminarji razprodani? Ker se splača! (P. R.)

Zakaj je Tony Robbins najboljši govornik na svetu?

  1. Svetoval je in svetuje trem ameriškim predsednikom in nekaterim drugim svetovnim voditeljem (Bill Clinton, Mihail Gorbačov, …)
  2. Uspešen podjetnik, vodi pet podjetij in ima v lasti enega od otokov na Fiji-u
  3. Eden od najboljših 50 intelektualcev na svetu po mnenju inštituta Accenture
  4. Avtor 5 uspešnic, ki so prevedene v 31 jezikov in več kot 35 milijonov prodanih avdio produktov
  5. Skupina Toastmaster International je priznala Robbinsa kot enega od najboljših govornikov in mu dodelila zlato kladivce (Golden Gavel Award), njihovo najprestižnejšo nagrado
  6. Preko 250 dni vsako leto na seminarjih in konferencah po svetu (zadnjih 30 let)
  7. Zadnjih 18 let je seminar Unleash the Power Within (Sprostite svojo notranjo moč), seminar z največ udeleženci na svetu.

Dodatne informacije in prijave: http://www.proacta.si/tony-robbins/ ali na e-mail: janez.hudovernik@proacta.si


Prijavi napako v članku