Računalništvo, telefonija
16.08.2021 09:00
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

S Huawei MatePad 11 je ustvarjalnost na višji ravni

Mnogi kupijo tablični računalnik v želji, da bi izboljšali raven produktivnosti, nato pa ga uporabljajo za čisto druge namene. Gledanje video posnetkov in igranje iger. Toda tablični računalniki so sposobni veliko več. Za Huawei MatePad 11 je namreč v trgovini AppGallery na voljo vse več aplikacij za ustvarjanje vsebin profesionalne kakovosti. Spoznajte aplikacije, ki digitalnim ustvarjalcem pomagajo doseči novo raven v ustvarjalnem procesu.

Boljše prepoznavanje rokopisa olajša ustvarjanje

Za ustvarjalce je najbolj pomembno, da lahko hitro in preprosto zabeležijo trenuten navdih. Lahek in udoben tablični računalnik Huawei MatePad 11 jim skupaj s pisalom M-Pencil omogoča natanko to. Izkušnja, kot bi pisali s svinčnikom po listu papirja, ni samo najbolj naravna možna, omogoči tudi preprosto zajemanje lepih trenutkov, ne glede na čas in kraj. Karkoli je lahko vir ustvarjalnega navdiha. Majhen srčkan oblak na nebu ali ljubke živali ob poti.

Novi Huaweiev tablični računalnik nudi boljšo izkušnjo prepoznavanja rokopisa, kar pomaga, da smo produktivnejši. Pomislite na slabo voljo, ko nam na sestanku ne uspe tipkati tako hitro, kot udeleženci govorijo. Izgubimo rdečo nit in zapiski niso popolni. Z aplikacijo Jnotes bo sestankovanje učinkovitejše. Ko začnete, preprosto sprožite snemanje, kajti aplikacija bo govor pretovorila v besedilo. Kasneje lahko tako ustvarjene zapiske urejate s pisalom, saj je na voljo tudi funkcija prepoznave rokopisa. Dopišemo, kjer in kar je potrebno in rokopis, pretvorjen v besedilo, bo takoj umeščen v obstoječi zapisnik. Hitro, preprosto in predvsem izredno učinkovito. Poleg omenjene so v trgovini AppGallery na voljo še druge beležke, vključno z aplikacijami Noteshelf, Xodo in Ivernate.

Potešite ustvarjalnosti z aplikacijami za risanje

Risanje ne zahteva le dobre aplikacije, temveč sta prav tako, ali še bolj, pomembna natančnost na dotik občutljivega zaslona in pisala. Zahvaljujoč načinu zrcaljenja funkcije sodelovanja na več zaslonih lahko Huawei MatePad 11 povežete s prenosnim računalnikom in ga spremeniti v visoko zmogljivo površino za risanje. S pomočjo aplikacij, kot so Zen Brush 3, Tayasui Sketches, Medibang Paint in FlipaClio, pa lahko umetniki ustvarijo raznovrstna umetniška dela. Od slikanja s črnilom, ustvarjanja akvarelov, risanja stripov do oblikovanja slik v formatu gif. Do izraza namreč pride kratek odzivni čas pisala M-Pencil, kar omogoči izredno natančno risanje. Naj gre za vlečenje različno debelih črt ali natančnega senčenja delov slike.

Profesionalna raven urejanja videa

Huawei MatePad 11 ni uporaben le za pisanje zapiskov in risanje, prav tako primeren je za urejanje video posnetkov na profesionalni ravni. Najprej pride do izraza moč sodelovanja med napravami Huaweia, saj je prenos video posnetkov s telefona na tablični ali prenosni računalnik hiter in preprost po zaslugi funkcije sodelovanja na več zaslonih. Potem ko so datoteke sinhronizirane, pa za urejanje videa lahko uporabite aplikacijo FilmoraGo HD. Poudariti velja še, da je med urejanjem videa prav tako uporabno pisali M-Pencil, kajti delovni proces je po njegovi zaslugi mnogo preprostejši.

V trgovini AppGallery je na voljo vedno več aplikacij za ustvarjanje, ki tabličnim računalnikom dajejo vse bolj pomembno mesto med sodobnimi mobilnimi napravami. Huawei MatePad 11 zato ni uporaben le za zabavo, gledanje filmov, serij in video posnetkov, temveč še za mnogo več. Pravzaprav je od nas odvisno, kako učinkovito ga bomo uporabljali.

Širok ekosistem naprav

Huawei je pred kratkim slovenskim uporabnikom ponudil prave brezžične stereo slušalke
FreeBuds 4. Če jih kupite do 23. avgusta oziroma do odprodaje zalog, boste brezplačno prejeli še pametne zapestnico Huawei Band 6. Pod enakimi pogoji lahko v obdobju prednaročil kupite novi tablični računalnik Huawei MatePad 11 in poleg vrhunske naprave boste, prav tako brezplačno, prejeli pisalo M-pencil in magnetno tipkovnico.

Huawei je nedavno predstavil še pametne ure serije Watch 3, ki so že dostopne na trgu, pametne zapestnice Band 6, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega še modele MatePad Pro 12.6 in MatePad Pro 10.8 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView.

Več informacij na consumer.huawei.com/si/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

AIDA TEAM d.o.o.

Ljubljanska cesta 15, 1241 Kamnik, Tel: 051 233 458, 041 794 798
Ena vidnejših in tehnološko naprednejših tiskarn na območju osrednje Slovenije je tiskarna Aida iz Kamnika. Vodi jo družinsko podjetje, ki deluje že 30 let, strankam pa  poleg ... Več