Računalništvo, telefonija
05.04.2011 15:05
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spremljanje delovnega časa tudi na telefonih Windows Mobile 7

Podjetje Biromatik je svoji rešitvi eTM dodalo novega odjemalca, ki teče na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Windows Mobile 7.
Podjetje Biromatik je svoji rešitvi eTM dodalo novega odjemalca, ki teče na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Windows Mobile 7.

Zaradi vse večje fleksibilnosti in kontrole zaposlenih, registracija časa ni več omejena samo na klasične konzole, ki so nameščene v podjetjih, ampak tudi na mobilne naprave, ki predstavljajo idealen registrator. Te poleg osnovnih funkcionalnosti omogočajo tudi uporabo vgrajenega GPS-a ter uporabo fotoaparata.

Podjetje Biromatik je svoji rešitvi eTM dodalo novega odjemalca, ki teče na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Windows Mobile 7. eTM mobile omogoča vse funkcionalnosti klasičnega registratorja, dodatno pa omogoča pošiljanje lokacije in slike dogodka. Omogoča tudi spremljanje delovnega časa po delovnih nalogih in opravilih. Odjemalec komunicira s sistemom eTM preko storitev, ki tečejo v oblaku, zato so vse spremembe takoj vidne v celotnem sistemu. Omogočen je grafični pregled stanja prisotnosti, opravljenjega dela ter stanje ur. Rešitev je posebej zanimiva za podjetja, ki opravljajo terensko delo in ki do sedaj niso imela pravega sistema za nadzor. Aplikacijo je možno brezplačno naložiti iz Microsoft Marketplace-a. Več informacij je dosegljivih na www.e-tm.si.


Prijavi napako v članku