Računalništvo, telefonija
11.02.2016 11:15

Deli z drugimi:

Share

Spremembe so edina stalnica, izkoristite jih!

Spremembe so edina stalnica v naših življenjih. Izkoristite jih lahko tudi pri nadzoru vašega omrežja ter si še danes zagotovite svojo Fortinet varnostno napravo.
Fortinet - Next generation security
Fortinet - Next generation security

Prvotna naloga IT ekipe vsakega podjetja je zagotoviti učinkovit nadzor nad tveganji omrežnega poslovanja. Fortinetove naprave UTM (Unified Threat management) so odgovor na varnostne zahteve podjetij in ustanov vseh panog in velikosti. FortiGate naprave poenostavijo vpogled v vaše omrežje in aplikacije, ki se tam izvajajo, ter preprečujejo varnostne napade na vaše omrežje.

Izkoristite spremembe, ki se dogajajo v nabavni verigi Fortinet proizvodov, in si še danes zagotovite svojo varnostno napravo po res ugodni ceni. Ker pomagamo prazniti skladišče distributerju, so vsi izdelki za omejen čas znižani do 48 %. Zaloge so omejene.

Za manjše integratorje so še posebej zanimive naprave FortiGate 30D in FortiGate 60D, ki so sedaj na voljo pa res ugodni in dostopni ceni.

Kot dodatno vzpodbudo k nakupu, podjetje Virtua IT prispeva 2 uri konfiguracije brezplačno. V tem času lahko večino naprav skonfiguriramo do konca, pri bolj zapletenih pa zagotovimo vsaj osnovno delovanje opreme. Več informacij o naših storitvah v zvezi s Fortinet opremo dobite na naši spletni strani.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIRTUA IT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIRTUA IT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIRTUA IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku