Računalništvo, telefonija
05.09.2016 11:31

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte pametno pečico za kuharje z dvema levima rokama!

Glavna prednost novodobne pečice Midea Fun Smart Oven je nedvomno v njeni enostavnosti uporabe!
Glavna prednost novodobne pečice Midea Fun Smart Oven je nedvomno v njeni enostavnosti uporabe!

Na nedavni konferenci IFA 2016 so na svoj račun prišli ljubitelji sodobne tehnologije, ki obožujejo dobro dobro hrano, a v kuhi niso najbolj spretni. Nadobudni inženirji so zanje namreč pripravili novodobno kompaktno pečico Midea Fun Smart Oven, ki je opremljena tako z zmogljivim računalniškim sistemom kot kamero visoke ločljivosti. Glavna prednost novodobne pečice je v njeni enostavnosti uporabe, saj lahko z njo pripravimo nadvse okusne obroke tudi v primeru, da nam klasična kuha ne gre od rok.

Visokoločljiva kamera v navezi z zmogljivim računalniškim sistemom in namensko programsko opremo dejansko nadzoruje celoten proces priprave hrane in nas opozarja na to, kdaj je jed pripravljena. Napredna programska oprema omogoča najboljšo možno kuho živil tudi v primeru, da smo na tem področju pravi amaterji. Ker lahko pečico povežemo s pametnim mobilnim telefonom to pomeni, da jo lahko v celoti upravljamo preko pametnega mobilnega telefona, vključno z nastavitvijo moči, časa peke, način peke in še mnogo več. Poleg tega lahko na zaslonu telefona v realnem času spremljamo dogajanje znotraj pečice.

Pametna pečica Midea Fun Smart Oven bo že v mesecu oktobru naprodaj na Kitajskem, o dobavljivosti na evropskih tleh pa vsaj zaenkrat še ni podatkov. Čeprav maloprodajna cena nadvse inovativne pečice še ni bila razkrita, verjamemo, da ne bo ravno poceni in da ne bo na dosegu vseh, ki bi jim prišla v poštev.


Prijavi napako v članku