Obvestila podjetij
18.04.2023 09:03
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte nov SoftwareOne – prihodnost rešitev za programsko opremo in oblak

Podjetje SoftwareOne z novo podobo korporativne znamke na novo določa, kako podjetja razvijajo, kupujejo in upravljajo vse v oblaku.

SoftwareOne je že več kot 30 let na svetovnem trgu prepoznan kot eden največjih prodajalcev licenčne programske opreme. Organizacijam po vsem svetu pomagamo pri nakupu in upravljanju programske opreme. A ker se tehnologija nenehno razvija in spreminja naša življenja, smo svoje poslovanje in korporativno znamko razvili v vodilno globalno podjetje na področju storitev IT. V zadnjih nekaj letih smo uspešno vlagali in prevzemali, da bi postali močan ponudnik storitev v oblaku.

Kot vodilni globalni all-in-one ponudnik celovitih rešitev in storitev na področju programske opreme in oblaka svojim strankam omogočamo doseganje pozitivnih poslovnih rezultatov, s katerimi se pokaže vrednost tehnologije.

Nov imidž SoftwareOne, ki temelji na desetletjih našega ekonomskega znanja o programski opremi, strankam pomaga izbrati pravo programsko opremo, storitve in platforme v oblaku ter jih sčasoma optimizirati, da lahko njihova podjetja konkurirajo, se širijo in inovirajo. Za uspešne digitalne strategije so potrebna poglobljena tehnološka znanja v kombinaciji z bogatimi ekonomskimi vpogledi ter sposobnost izvajanja in upravljanja rešitev za povečanje vrednosti IT porabe naših strank.

Naša nova korporativna znamka odraža razvoj podjetja. Zagotavljamo celovito all-in-one rešitev, ki združuje IT strategijo, nakupni proces in optimizacijo programske opreme in oblaka.

Naša vodja prodaje, Andreja Rasiewicz, je podala nekaj uvidov v to, kar smo postali in kako vam lahko pomagamo.

Andreja Rasiewicz, vodja prodaje

»Zaradi prehoda v oblak in storitvenega modela se je močno spremenil način kupovanja in upravljanja programske opreme. Vsaka odločitev mora biti poslovno premišljena in spodbujati poslovne inovacije, hkrati pa biti družbeno odgovorna. Na podlagi strokovnega znanja o licenciranju in obvladovanju stroškov programske opreme in oblaka smo oblikovali celostno ponudbo, ki naše stranke podpira na njihovi celotni poti v oblak.

Prednost SoftwareOne je lastna metodologija, ki sega od svetovanja in optimizacije do storitev upravljanja vseh področij: oblaka, programske opreme in poslovnih rešitev. Naše inovacije korenito spreminjajo to, kako organizacije kupujejo, prodajajo in upravljajo programsko opremo, oblak ali storitve. Od naših strank velikokrat slišimo, da potrebujejo nekoga, ki bo razumel in jim svetoval, kakšna tehnološka strategija bo zanje najprimernejša ter kako lahko učinkovito obvladujejo stroške poslovanja. Dejansko pa je na trgu zelo malo partnerjev, ki imajo tako široko znanje in ustrezno razumejo, kaj pomeni optimizirati poslovanje v oblaku.

Z obvladovanjem licenc programske opreme, porabo v oblaku in upravljanjem IT sredstev organizacijam omogočamo natančen vpogled v stanje trenutnega IT okolja. Poleg uporabnih vpogledov v stanje njihovih IT sredstev in storitev pridobijo tudi praktične nasvete za upravljanje naraščajoče kompleksnosti in stroškov, povezanih s hibridnimi in večoblačnimi okolji.

Našim strankam dajemo možnost, da avtomatizirajo in racionalizirajo proces nakupa in upravljanja. V letu 2021 smo, na primer, našim strankam pri lastništvu in najemu programske opreme ustvarili za 1,95 milijarde (!) dolarjev prihrankov.

Naš celostni portfelj rešitev in storitev, kot so FinOps, upravljanje IT portfelja, nakup programske opreme, aplikacijske storitve, storitve SAP, storitve digitalnega delovnega mesta ter Microsoft Azure, Amazon Web Services in Google Cloud, je zasnovan tako, da izpolnjuje potrebe organizacij, ki se nenehno spreminjajo. Stranke lahko pri nas izberejo in kombinirajo različne storitve, s katerimi odgovorijo na svoje dejanske potrebe.

S podporo pri digitalni preobrazbi in prehodu v oblak organizacijam pomagamo pri okrepitvi tržnega položaja v njihovih panogah.«


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

PRONET Kranj, d.o.o.

Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Tel: 04 2 800 800
Današnja podjetja se soočajo z več izzivi kot kdaj koli prej. Ali veste, kaj povezuje vsa podjetja na svetu? Vsi se sprašujejo, kako najbolje pristopiti k delovnemu dnevu in kako ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več