Računalništvo, telefonija
27.04.2017 09:13
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte eno najboljših mobilnih aplikacij za učenje tujih jezikov

Duolingo je ena boljših aplikacij za mobilno učenje tujih jezikov!
Duolingo je ena boljših aplikacij za mobilno učenje tujih jezikov!

Učenje tujih jezikov ni enostavno, kar še posebno drži za tiste, ki imajo malo časa na razpolago ali veliko potujejo. Na srečo pa si tu lahko pomagamo z mobilno aplikacijo Duolingo. Ta sicer ni več povsem brezplačna, kot je to veljalo do sedaj, a če nas ne motijo oglasi in imamo vedno dostop do spleta, naročnina še vedno ni potrebna. Zahtevnejši uporabniki pa bodo morali primakniti preračunanih devet evrov na mesec, kar pa si zagotovo lahko privošči skorajda vsak.

Uporabniki različice Duolingo Plus imajo dostop do vsebine, ki je brez oglasov, hkrati pa lahko vso vsebino shranijo na pomnilnik mobilne naprave, kar pomeni, da jim je dostopna tudi v primeru, da dostop do interneta ni mogoča (na primer na letalu). Mi verjamemo, da boste z mobilno aplikacijo Duolingo (plačljivo ali brezplačno) nedvomno zadovoljni, saj boste na njej našli zavidljivo količino vsebin, poleg tega je tu prisotno še veliko zabave in številni uporabniki širom sveta.

Mobilni program za učenje tujih jezikov Duolingo je dosegljiv tako uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android kot iOS. Različica za mobilne naprave Android je na voljo na spletnem naslovu http://bit.ly/Duolingo-Android, za Applove mobilne naprave pa na spletni povezavi http://bit.ly/Duolingo-Apple.


Prijavi napako v članku