Računalništvo, telefonija
10.06.2004 21:36
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sportal, SiOL-ov športni portal

SiOL je s popolnoma prenovljeno sodobno grafično podobo uporabnikom ponudil nov, dinamičen in bolj pregleden športni portal. Vse ljubitelje športa bo dnevno oskrboval z aktualnimi in ažurnimi informacijami o praktično vseh športih. Med njimi bo večina imela lastne menije, hkrati bo Sportal pokril tudi tiste športe, ki jih zaradi prostorske stiske ostali mediji prezrejo. Velika prednost Sportala pred klasičnimi športnimi mediji je arhiv, ki uporabnikom neprestano nudi možnost vpogleda v športna dogajanja, ki so krojila zgodovino. Dostop do arhiva novic, komentarjev, intervjujev in ostalih vsebin je enostaven in uporabnikom prijazen.
Ob novicah SiOL-ov Sportal prinaša veliko drugih zanimivih vsebin; od komentarjev z ocenami dosežkov slovenskih in tujih športnikov do intervjujev s športnimi akterji. Rubrika “Na današnji dan” prinaša vpogled v najpomembnejše dogodke tekočega dne, kjer bo vsakdo lahko izvedel, s katerim vrhunskim športnikom si deli rojstni dan. Tistim, ki jim ni nikoli dovolj smeha ali si želijo popestriti dan z zanimivimi izjavami, bo na voljo rubrika “Ooops” z najbolj posrečenimi izjavami športnikov.
Sportal bo že na začetku ponudil tudi posebno spletno mesto za evropsko prvenstvo v nogometu, podrobno bo pokril tudi Olimpijske igre v Atenah. S tem se razvoj Sportala ne končuje, saj bodo v prihodnosti spletne strani obogatene s podatki o športnikih ter bogatimi avdio in video vsebinami.


Prijavi napako v članku