Računalništvo, telefonija
12.10.2018 09:56
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletni trgovec Efox praznuje 11 let: ko popustom kar ni videti konca

Spletni trgovec Efox praznuje 11 let: ko popustom kar ni videti konca
Spletni trgovec Efox praznuje 11 let: ko popustom kar ni videti konca

Vsak navdušenec nad računalniško opremo in tehnologijo nasploh je vedno znova željan novih, še boljših izdelkov, ki bodo vsak trenutek zadovoljile njegove potrebe. Če se le da, je super, če so ti izdelki kakovostni, cena pa kar se da nizka.

Pametni telefoni, tablice, fotoaparati, pametne ročne ure, slušalke … spisek želja je lahko neskončen. Včasih smo za vse to morali v trgovino, izbira pa je bila zelo omejena. Spletni trgovci so stvari obrnili na glavo. Z naslonjala domačega fotelja lahko kupimo tako rekoč kar koli.

Tega se zavedajo tudi v pri spletnem trgovcu Efox, kjer že 11 let razveseljujejo kupce po vsem svetu. Kitajsko podjetje, ki se ukvarja z mednarodnim spletnim trgovanjem, namreč ravno te dni praznuje 11 obletnico obstoja. Zato so od 10. do 22. oktobra pripravili dodatna znižanja na vrsto artiklov, ponudbo pa lahko preverite na njihovi spletni strani.

Spletna trgovina efox-shop.com nudi zares širok izbor najrazličnejših izdelkov. Poudarek pa dajejo mobilni telefoniji, tabličnim računalnikom, ročnim uram in – poročnim ter večernim oblekam. Ste presenečeni? Saj smo vam povedali, da lahko v Efox shopu kupite marsikaj. Da lahko vse to zagotavljajo, imajo na Kitajskem in v Evropi več kot 2 milijona kvadratnih metrov skladišč.

Njihovi usposobljeni sodelavci vsak trenutek dneva skrbijo za to, da so izdelki kar najhitreje pri končnem uporabniku. Prek obsežne mreže trgovcev in proizvajalcev zagotavljajo visoko kakovost in nizke cene. Kakovost izdelkov preverjajo sproti, saj le tako lahko zagotavljajo, da bodo portošniki z nakupi zadovoljni tudi v prihodnje.


Prijavi napako v članku