Računalništvo, telefonija
17.03.2006 08:20

Deli z drugimi:

Share

Spletna stran MasterCard tudi v slovenskem jeziku

Po novem je na svetovnem spletu prisotna slovenska različica spletne strani družbe MasterCard Europe www.mastercard.com/si. Uporabniki spleta bodo prek nje lahko kadarkoli dostopali do koristnih informacij o ponudbi plačilnih kartic in storitev, njihovih prednostih v primerjavi z drugimi plačilnimi sredstvi in napotkih za uporabo. Obiskovalci lahko na novi spletni strani poiščejo Lokacije bančnih avtomatov po vsem svetu, vključno s Slovenijo, za blagovne znamke MasterCard, Maestro in Cirrus. Imetnikom kartic so na voljo nasveti za varno uporabo bankomatov in odgovori na najbolj pogosta vprašanja. Vsem uporabnikom plačilnih kartic je namenjen sklop Izobraževanje z obilico koristnih nasvetov. Obiskovalci spletne strani bodo v sklopu Aktualno sproti seznanjeni z dogajanjem na področju kartičnega poslovanja v povezavi s podjetjem MasterCard Europe in MasterCard International ter novostmi na slovenskem tržišču. Sklop Hitre povezave omogoča hiter dostop do rubrike Nujne storitve, ki potrošniku nudi pomoč pri kakršnikoli potrebi v povezavi s plačilno kartico.

Na področju športnih dogodkov je trenutno najbolj pričakovan dogodek FIFA svetovno prvenstvo v nogometu, ki bo letos v Nemčiji. Družba MasterCard Europe, ki je že štirinajsto leto zapored generalni sponzor FIFA svetovnega prvenstva, z nakupom vstopnic za nogometne tekme ponosno omogoča navdušenim navijačem, spodbujanje svoje najljubše ekipe. V rubriki Aktualno se nahajajo informacije o nakupu kart za nogometne tekme s kartico MasterCard, od 20. marca 2006 pa bodo na voljo tudi napotki za sodelovanje v nagradni igri, katere glavna nagrada bo nepozaben obisk tekme FIFA svetovnega prvenstva.

Zanimiva in poučna rubrika Izobraževanje uporabnikov je sestavljena iz različnih podsklopov, med njimi je tudi Razumevanje kredita, ki potrošnika seznanja s prednostimi različnih kartic ter vzdrževanjem dobrega kreditnega stanja. Splošni podatki, s katerimi mora biti uporabnik seznanjen pred izbiro plačilne kartice, kot je sprejemljivost po svetu, se nahajajo v podrubriki Izbira kartic. Napotki, kako opraviti nakup in kaj narediti, če se na prodajnem mestu pojavi težava, pa so v podsklopu Uporaba kartice.


Prijavi napako v članku