Telefonija
26.10.2007 08:08

Deli z drugimi:

Share

Spider-Man 3 na Nokii N95

Družba Nokia je združila moči s filmsko produkcijsko hišo Sony Pictures Entertainment (SPE) ter Evropi in izbranim državam na Bližnjem Vzhodu in v Afriki namenila napravo Nokia N95 8 GB s prednaloženim igranim filmom.

Tako kot Spidermanovo oblačilo v filmu postane popolnoma črno in mu še poveča moči, je tudi Nokia N95 prestala podobno spremembo in vzletela v novi preobleki kot Nokia N95 8GB. Naprava ima gladko črno ohišje, njene povečane moči pa vključujejo do 8 GB notranjega pomnilnika, veliki 7-cm zaslon QVGA in vrhunske zvočnike. Polna multimedijska izraba dvosmerne drsne oblike in namenskih medijskih tipk uporabniku nasploh prvič omogoča isto upravljanje z video vsebinami na mobilni napravi, kakršnega je sicer vajen na DVD predvajalniku: s tipkami predvajanje, pavza, previjanje naprej in previjanje nazaj. Na napravi Nokia N95 8GB si sedaj lahko ogledate kako se Peter Parker bojuje z osebnimi demoni; se bo odločil za zapeljivo moč novega oblačila ali bo ostal sočutni junak, kakršnega smo vajeni?

“Nokia N95 8GB ljubiteljem filma odpira zakladnico vznemirljivih možnosti, saj si sedaj lahko ogledajo svetovne uspešnice, kakršna je Spider-Man™ 3, kadarkoli in kjerkoli si to zaželijo. Prednaloženi film s tovrstnimi fantastičnimi posebnimi učinki resnično odraža napredne zmogljivosti naprave. Zahvaljujoč najnaprednejšim funkcijami naprave uporabnik lahko sedaj resnično oceni pomen zabave na poti,” je dejal Ilkka Raiskinen, podpredsednik skupine Multimedia Experiences, Nokia.

Film je na voljo v desetih jezikih in podnapisih. Kot del istega nabora naprav, v katerega sodi izjemno uspešna Nokia N95, Nokia N95 8GB prinaša še edinstvene Spider-Man™ 3 opozorilni ton, melodijo zvonjenja, ozadje in ohranjevalnik zaslona, zasnovane posebej za novo napravo. Prav tako bodo v izbranih državah na voljo tudi Spider-Man™ 3 igre, melodije zvonjenja in dodatni video posnetki in sicer preko aplikacije Download! Catalog.

Pri družbi Nokia so se za film Spider-Man™ 3 odločili zato, da predstavijo polne zmogljivosti naprave in zaradi izjemnega povpraševanja uporabnikov palete Nokia Nseries. Ko so jih vprašali, kateri film si želijo ogledati na svojih napravah, je Spider-Man™ 3 bil izglasovan za ‘najbolj zaželeni film’. Film odlikuje tudi velika globalna privlačnost, saj je mednarodnih filmskih blagajnah postal najdonosnejši film leta 2007.

Notranji pomnilnik naprave s kapaciteto 8 GB pomeni še več glasbe in še več filmov. DVD kakovost zajema slike in upravljanje naprave filmskim navdušencem omogočata, da ustvarjajo svoje lastne filme in svoje stvaritve in priljubljene filme delijo z drugimi, z uporabo enostavnih funkcij za prenašanje na računalnik, ki omogočajo nalaganje na njihove spletne profile in druge spletne strani. Izboljšana WiFi povezava uporabniku zagotavlja povezanost tudi na poti, zahvaljujoč podprtemu sistemu GPS (A-GPS) pa bo ostal na pravi poti tudi med kakšno svetovno pustolovščino. Zahvaljujoč vsem tem osupljivim funkcijam bo Nokia N95 8GB nedvomno dvignila mobilno zabavo na naslednjo raven.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več