Igre
13.06.2010 18:54
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony prišel na plano z uradno najavo igre MotorStorm Apocalypse

Sony prišel na plano z uradno najavo igre MotorStorm Apocalypse
Sony prišel na plano z uradno najavo igre MotorStorm Apocalypse

Franšiza Motorstorm spremlja Playstation 3 že od same splavitve dalje. V teh letih je postala kar uspešna, zato smo ugledali tudi nadaljevanje prvenca, ki je bil še večji in še boljši, a sedaj se nam očitno približuje tudi tretji del igre, ki bo imel malce drugačno postavitev kot njegova predhodnika.

Če ste kdajkoli pognali Motorstorm, potem veste, da je bila postavitev vse prej kot civilizirana, kajti v prvem delu dotične sage smo bili obdani s kamenjem in blatom, medtem ko je v drugem bilo malce bolj pisano, havajsko vzdušje. A tokrat bomo uvideli Motorstorm v malce bolj civilizirani postavitvi, kajti dirkanje se bo dogajalo na območju mesta imenovanega »The City«.

Dogajanje v MotorStorm Apocalypse je postavljeno med samo apokalipso, zatorej bo mesto popolnoma zapuščeno. Razen naših dirkalnikov, ki bodo zganjali trušč med napol uničenimi cestami in podirajočimi se stavbami.

Imeli bomo tudi večigralski način, v katerem se bo lahko pomerilo do šestnajst igričarjev z raznoraznimi vozili, katere bo tokrat možno tudi predelovati. Omembe vredna je tudi novica o tem, da se bomo lahko s pomočjo deljivega zaslona pomerili tudi s tremi prijatelji, za malce več zabave, pa se boste z njimi lahko udeležili dirke preko spleta.

Kakorkoli že, ko smo že ravno pri večigralskem načinu je vredno omeniti, da bo tokrat zelo zanimiv. V dirkah se bo lahko pomerilo do 16 igričarjev, z raznoraznimi vozili; ampak pozor – avtorji imajo za nas v pripravi tudi prav poseben sistem. Ta nam bo dovolil, da bomo kreirali svoje dirke, s pravili, ki jih bomo določali mi sami. V pripravi pa so tudi nagrade, ki bodo prikazovale naše dosežke.

Sliši se precej zanimivo, toda kaj menite vi? Bo prihajajočemu Motorstormu uspelo zasenčiti predhodnika?

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre

Prijavi napako v članku