Strojna oprema
02.10.2006 08:24
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sodobne brezžične slušalke za iPod in MP3 predvajalnike


Kabli niso več ovira.

Logitech je na tržišče poslal slušalke Logitech FreePulse Wireless, modne brezžične slušalke druge generacije za iPod in MP3 predvajalnike, ki omogočajo popolno svobodo pri poslušanju glasbe, brez odvečnih vrvic.

Brezžične slušalke FreePulse tehtajo vsega 60 gramov, vendar so kljub temu bolj prožne in trpežne, zahvaljujoč naglavnemu traku iz visokoogljičnega vzmetnega jekla. Nova različica omogoča dvakrat bolj učinkovito delovanje in reproducira mogočnejše nizke tone s pomočjo nizkotonskega ojačevalnika. Poleg tega omogoča izboljšano brezžično delovanje s pomočjo brezžične tehnologije Bluetooth 2.0 EDR. Uporabniki lahko adapter enostavno priključijo na katerikoli predvajalnik, ki ima priključek za slušalke s premerom 3,5 mm, vstavijo predvajalnik v svoj žep in uživajo v glasbi brez uporabe priključnih vrvic – ni več prepletanja in vozlanja žic.

Zaradi pomanjšanega naglavnega loka so aerodinamične brezžične slušalke FreePulse primerne za jutranjo vožnjo na delo z avtobusom ali z vlakom, pri vadbi v telovadnici ali pri počasnem teku po parku – pri tem pa zaradi manjše velikosti ni bilo treba sklepati kompromisov na račun avdio delovanja. Vsaka krožna slušalka vključuje natančno uglašen 30-milimetrski “neodymium” gonilnik, ki reproducira bogat in poln avdio zvok. Ko aktiviramo nizkotonski ojačevalnik s tipko na desni slušalki, zagotavljajo gonilniki intenzivnejšo reprodukcijo nizkih tonov.

Brezžične slušalke FreePulse, ki delujejo na razdalji do 10 metrov, bodo naprodaj v kratkem, prodajalci pa bodo zanje zahtevali okoli 24 tolarskih tisočakov.


Prijavi napako v članku