Računalništvo, telefonija
10.11.2014 05:27
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sms marketing

Včasih smo pošiljali pisma po pošti in upali, da se nam potencialni kupci čim hitreje javijo.
SMS marketing
SMS marketing

Danes pa je to precej bolj enostavno in kar je najboljše – izredno hitro. Ko pošljete SMS sporočilo, ga vaši kupci dobijo in preberejo v petih minutah. In tisti, ki se odzovejo to naredijo v 90 sekundah. To pa je velika prednost , kajne?

Kaj pa prihranek?

Izračunajte si koliko ste dali za tisk letakov, poštnih znamk in kuvert. Ni majhen strošek kajne? SMS sporočilo vas stane maksimalno 3 cente in v nekaj sekundah je pri vašemu potencialnemu kupcu.

Kako pa lahko gradite SMS bazo vaših uporabnikov?

Možnosti je več, izberite pa tisto, ki menite, da bi bila najbolj donosna.

  1. Ponudite kodo za popust pri nakupu, v zameno, da vam pustijo telefonsko številko.
  2. Pri naročanju na termin, jih prosite, da vam dajo telefonsko številko in jih obvestite tudi preko SMS-a
  3. Pri nakupu v spletni trgovini zahtevajte mobilno številko, ki jo lahko uporabite za pošiljanje popustov in kratkotrajnih akciji.
  4. Na spletni strani jih lahko pozovete, da prenesejo vašo mobilno aplikacijo, vpišejo mobilno številko in se potegujejo za nagrado.
  5. Ponudite jim brezplačno kavo. Primer: V SMS sporočilo naj napišejo kava , nato na svoj mobilnik prejmejo kuponček za brezplačno kavo. Potencialni kupci imajo brezplačno kavico, vi pa njihovo telefonsko številko.

Za izpeljavo SMS marketinške akcije vam v smsAPI.si ob nakupu 1000 SMS sporočil, še dodatnih 200 podarijo v mesecu novembru!

Veliko je trikov, ki lahko pripelje vaše kupce, da pustijo telefonsko številko, vi pa jim pošiljate marketinška sporočila. Bodite inovativni in drugačni od konkurence. Vključite svoje sodelavce in prepričani smo, da se bo vaša baza za SMS marketing kmalu povečala in postala bolj kvalitetna.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MS3 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MS3 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MS3 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku