Računalništvo, telefonija
Telefonija
Slušalke
29.07.2022 19:00
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slušalke Huawei FreeBuds Pro 2 prinašajo prelomne inovacije na področju zvoka

Slušalke Huawei FreeBuds Pro 2 nadaljujejo izjemen renome serije FreeBuds in odlično združujejo umetnost s tehnologijo. S certifikatoma HWA in Hi-Res Audio Wireless Certification vam omogočajo, da doživite zvok na najboljši možen način, ne glede na to, kako, kje in pri kakšni glasnosti predvajate glasbo. V primerjavi z eno samo akustično komponento predhodnic, so slušalke FreeBuds Pro 2 opremljene s prvim dvojnim zvočnim sistemom visoke ločljivosti na svetu, ki se nahaja v dveh vgrajenih močnih zvočnih enotah in deluje v navezi s tehnologijo digitalnega križanja. Ta zagotavlja bolj izrazite nizke tone in izjemno dobro kakovost zvoka z bogatimi podrobnostmi.

Nove Huaweieve slušalke so zasnovane z akustično arhitekturo več zvočnih gonilnikov, ki uporabljajo mikronsko tehnologijo za ustvarjanje visokih in nizkih frekvenc v majhni napravi. Po eni strani so FreeBuds Pro 2 prve prave brezžične slušalke s planarno membrano, ki poskrbi za izjemno odzivnost med prehodi in bolj bogate ter podrobne tone. Po drugi strani pa za srednje in nizke frekvence slušalke uporabljajo velik dinamični gonilnik s štirimi magneti za ustvarjanje močnih nizkih tonov. Huawei FreeBuds Pro 2 hkrati inovativno uporabljajo tehnologijo digitalnega križanja, ki skrbi za usklajenost dveh gonilnih enot in posledično za odličen zvok ter širok razpon zvoka. Nizki toni se namreč spustijo do 14 Hz, visoki toni pa do 48 Khz, kar presega frekvence, ki jih zmore zaznati človeško uho.

Slušalke se lahko pohvalijo tudi s tehnologijo za dinamično optimizacijo zvoka in so opremljene s trojno prilagodljivim EQ. Ta zagotovi, da slušalke samodejno nastavijo zvok glede na strukturo ušesnega kanala, držo pri nošenju in raven glasnosti za personaliziran zvok v realnem času. Izdelane in uglašene v sodelovanju s podjetjem Devialet pa zagotavljajo popolno ravnovesje tehnologije in umetnosti za optimalno zvočno izkušnjo. Poleg kakovosti zvoka FreeBuds Pro 2 postavljajo tudi nov standard na področju odpravljanja hrupa. Z revolucionarnim tri-mikrofonskim sistem ANC poskrbijo za pravi preboj v industriji pri aktivnem odpravljanju hrupa iz okolice.

Zahvaljujoč sistemu pametne zvočne povezave (Smart Audio Connection), slušalke FreeBuds Pro 2 ponujajo priročnejšo interaktivno izkušnjo. Z integracijo naprednih tehnologij postavljajo nov standard kakovosti zvoka v segment brezžičnih slušalk, sistem odpravljanja hrupa pa se odlično znajde v različnih scenarijih in tako celovito filtrira zvoke iz okolice in uporabniku omogoča jasne pogovore pri zvočnih in video klicih.

Nova tehnologija za odpravljanje hrupa imenovana Pure Voice je sicer zasnovana na sistemu s 4 mikrofoni in algoritmi Huaweieve nevronske mreže (DNN), ki omogoča, da slušalke zaznajo človeške glasove. Posledično bodo uporabniki jasno slišali glasove pri klicih tudi v glasnih okoljih, na primer v nakupovalnih središčih, na vlaku in v baru.

Huawei FreeBuds Pro 2 odlično združujejo umetnost s tehnologijo, prinašajo inovacije in v različnih barvnih odtenkih navdušijo tudi z dizajnom. Odlikuje pa jih tudi izjemna baterija, ki v navezi s polnilno škatlico omogoča 18 ur neprekinjenega poslušanja z vklopljenim sistemom za odpravljanje hrupa, oziroma kar 30 ur z izklopljenim sistemom za odpravljanje hrupa.

Slušalke je mogoče povezati z dvema napravama hkrati in preklapljati med obema v realnem času, kompatibilne pa so s sistemi Android, iOS in Windows.

Vedno povezani

Huawei je sicer nedavno poleg slušalk FreeBuds Pro 2 predstavil še vrsto drugih novih naprav. Najprej je tu zložljivi telefon Mate Xs 2, ki mu sledita telefona srednjega razreda Huawei nova Y70 in Huawei nova Y90, tablica z zaslonom z e-črnilom MatePad Paper, pametna športna ura Watch Fit 2, pametna zapestnica Band 7 ter za zahtevnejše uporabnike, inovativna prenosna računalnika MateBook 16s in MateBook D 16 s 16-palčnim zaslonom.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei Huawei FreeBuds Pro 2

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Huawei
Za več informacij so vam na voljo pri Huawei
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Huawei? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več