Digitalizacija
22.10.2021 14:25
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenska podjetja iščejo okrepitve na področju IT

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!

Kakšne so kakovosti dobrega IT strokovnjaka? V prvi vrsti mora biti zaljubljen v tehnologijo. Vedno mora biti pripravljen na učenje novih tehnologij, tudi če je že zastarela. Prav tak kader iščejo tudi priznana slovenska podjetja.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

SRC logotip

Podjetje SRC vabi razvojnega inženirja na področju Java (m/ž), ki ga navdušuje njihova vizija, vrednote in zmagovalna kultura. Kandidat bo sodeloval pri pripravi celovitega načrta za razvoj programske opreme in izvajal naloge potrebne za razvoj programske opreme.

Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga vodilnim svetovnim podjetjem pri pospešenem izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in tržnih priložnosti. Iščejo izkušene .NET razvijalce
programske opreme (m/ž), ki bi se pridružili njihovi ekipi v Ljubljani ali Mariboru in se skupaj spopadli z novimi izzivi.

Iščejo tudi Java razvijalca začetnika (m/ž) z velikim potencialom, ki bi se lahko pridružil in postal del naše vedno večje ekipe pri vznemirljivem FinTech projektu. Ekipi Endava se lahko pridruži tudi izkušeni poslovni analitik (m/ž) z odličnim razumevanjem poslovnih domen in področje svetovanja.

Priznano slovensko podjetje Anni v svoj tim vabi sistemskega inženirja (m/ž), ki bo vzdrževal implementirane rešitve in IT okolja, dokumentiral izvedene rešitve ter spremljal novosti in predlagal inovacije. Kandidat mora imeti najmanj V. stopnjo izobrazbe, znanje o strežniških sistemih in poznavanje operacijskih sistemov Windows.

Podjetje Guardiaris d.o.o. je visoko tehnološko podjetje usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij. Ekipo strastnih inovatorjev, inženirjev, grafikov in znanstvenikov želijo dopolniti z dodatnimi strokovnjaki. Želijo zapolniti tri delovna mesta. Tester programske opreme (m/ž) bo skrbel za pripravo in izvedbo testnih scenarijev ter poročal o rezultatih testiranja.

Pod ključne naloge projektne vodje (m/ž) spada: vodenje projektov skozi vse faze, načrtovanje in priprava vseh elementov projekta, organiziranje in koordinacija dela, nadzor aktivnosti projekta, sodelovanje z ostalimi vodji ter poročanje o poteku in rezultatih projekta.

C# razvijalec Windows namiznih aplikacij (m/ž) bo skrbel za razvoj Windows namizne aplikacije WPF z MVVM arhitekturo, komunikacijo med spletnimi storitvami z REST ali gRPC, popis dokumentacije in pregled kode.

Špica International d.o.o., vodilni regijski ponudnik rešitev za kontrolo pristopa in registracijo delovnega časa, identifikacijo in rešitev za oskrbno verigo, v ekipo vabijo samostojnega razvojnega
inženirja (m/ž) z željo po delu z najnovejšimi tehnologijami. Prav tako iščejo senior full-stack
programerja (m/ž) za SaaS rešitev My Hours. Zaželene so večletne izkušnje v programiranju in poznavanjem podatkovnih baz SQL ter razvoju web aplikacij.

matech-programer

Podjetje Matech d.o.o. sestavljajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi uspešnimi projekti na področju avtomatizacije v industriji. V svoje vrste vabijo programerja
namenskih strojev in opreme (m/ž) za avtomatizacijo industrijskih procesov. Pričakujejo znanje programiranja strojev, podatkovnih baz in robotov. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas v dinamičnem in izkušenem kolektivu.

kariera-logotip

Vas veseli delo na področju Back-end razvoja? Naloge kandidata obsegajo: načrtovanje, razvoj, testiranje in vzdrževanje aplikacij mobilne denarnice, administracija in razvoj na področju back-end. Pričakujejo 3 leta delovnih izkušenj na področju back-enda ali full-stacka, odlično poznavanje Jave, Spring framework-a in Linuxa.

V mladem, prodornem podjetju iz Maribora Solve-X, ki deluje na področju razvoja in oblikovanja kompleksnih programskih rešitev, mobilnih in spletnih aplikacij iščejo DevOps inženirja (m/ž), ki bi se pridružil njihovi ekipi. Delo obsega administracijo, vzdrževanje in nadgrajevanje obstoječe strežniške arhitekture.

Podjetje DATALAB, slovensko podjetje za razvoj programske opreme, želi dopolniti svojo ekipo s prodajalcem ERP rešitev (m/ž) Prevzeli boste analizo potencialnih strank in tržišča, skrbeli za večanje ugleda podjetja, iskali in pridobivali nove stranke in komunicirali z obstoječimi uporabniki glede nadgradnje programskega paketa.

Cosylab išče sodelavca, ki z navdušenjem opravlja delo na področju programske in strojne opreme in mu je poznano delovanje pospeševalnikov delcev. Med glavne naloge kandidata spada: razvoj funkcij in komponent kontrolnega sistema za pospeševanje delcev, sodelovanje v procesu načrtovanja in zbiranja zahtev skupaj z drugimi inženirji, pisanje tehnične dokumentacije, priprava testnih procedur in podobno.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Subsidium, okoljski inženiring in razvoj

Ulica Sallaumines 9, 1420 Trbovlje, Tel: 041 544 468
Vsak izmed nas ima moralno odgovornost varovati okolje in spodbujati trajnostni razvoj družbe za prihodnje generacije. Propadanje okolja dolgoročno ogroža zdravje in varnost ljudi, ... Več

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Zaslon Telecom razvija visokotehnološke rešitve za brezpapirno poslovanje, CTI tehnologije ter interaktivne rešitve na dotik. Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več