Računalništvo, telefonija
07.10.2017 06:17
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenska pametna torbica, ki je strah in trepet za nepridiprave

Slovenska pametna torbica, ki je strah in trepet za nepridiprave
Slovenska pametna torbica, ki je strah in trepet za nepridiprave

Slovenci smo že večkrat dokazali, da smo nadpovprečno inovativen narod in da radi sledimo svojim sanjam. To sta inovatorja Andrej Brumec in Nataša Brumec ponovno dokazala s pripravo posebne pametne torbice, ki je pisana na kožo ljubiteljem pametnih telefonov, manjših tabličnih računalnikov in drugih mobilnih naprav. Posebnost pametne torbice Safy pa je tudi v tem, da je povsem neprijazna do nepridipravov, saj je opremljena s številnimi varnostnimi mehanizmi, ki poskrbijo za varnost našega imetja.

Torbica je izdelana iz trdega aluminijastega okvirja in kakovostnega polikarbonata, ki je upogljiv, lahek in hkrati odporen na praske, udarce in temperaturna nihanja. Za varnost pa je poskrbljeno s trimestno kodo, varnostnim pasom, alarmnim sistemom jakosti 110 decibelov in celo bralnikom prstnih odtisov. Poleg tega najdemo tu še žep, ki bo vaše kartice in druge naprave ščitil pred bralniki RFID, vgrajena baterija do zmogljivosti 10.000 miliamper ur pa bo poskrbela za polnjenje vaših mobilnih naprav, ko boste na poti.

Več informacij o pametni torbici Safy najdete na spletnem portalu KickStarter, kjer je na voljo tudi za nakup, in sicer na spletni povezavi http://bit.ly/KickStarter-Safy. Ker je zanimanje za novost izkazalo tudi večji slovenski investitor, jo bomo kmalu lahko kupili tudi v slovenskih trgovinah.


Prijavi napako v članku