06.02.2012 12:42

Deli z drugimi:

Share

Slovenska Flip IT zmaga v Londonu

Podjetje Virtu, ki v Sloveniji majhnim in srednjim podjetjem ponuja rešitev v oblaku Flip IT, je na letošnji konferenci CISCO live! v Londonu zmagalo v kategoriji za najbolj inovativni podatkovni center oziroma virtualno rešitev v oblaku.
Flip IT je storitev v oblaku za majhna in srednja podjetja
Flip IT je storitev v oblaku za majhna in srednja podjetja

Zmagali so s projektom “pisarna v oblaku”, ki so ga v preteklem letu vzpostavili za južnoafriškega ponudnika mobilnih storitev Vodacom SA PTY LTD. Projekt južnoafriškim podjetjem omogoča enostavno in hitro vzpostavitev okolja pisarne, zagotavlja redno vzdrževanje in varnost podatkov.

Sašo Djokovič, direktor podjetja Virtu, je povedal: “Ponosni smo, da smo zmagali v kategoriji, v kateri so sta bila s svojimi projekti finalista tudi podjetji Adapt iz Velike Britanije in bančna skupina Intesa Sanpaolo iz Italije. S tem smo dokazali, da so naše rešitve pisarne v oblaku dejansko v samem svetovnem vrhu tovrstnih storitev. Rešitev je v celoti plod slovenskega znanja.”


Storitev, ki jo v Južni Afriki svojim uporabnikom ponuja Vodacom, je sicer na voljo tudi slovenskim podjetjem pod blagovno znamko Flip IT.

Konferenca CISCO live! je letos potekala od 30. januarja do 3. februarja v Londonu. Na njej so sodelovala največja svetovna podjetja, ki nudijo rešitve na področju IT in omrežnih storitev.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Virtu d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Virtu d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

FlipIT_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Virtu d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku