Računalništvo, telefonija
27.11.2004 02:17
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Skype in Logitecha sodelujeta

Logitech in Skype, globalni ponudnik storitev internetne telefonije, sta objavila pogodbo o sodelovanju pri oblikovanju skupnih marketinških in promocijskih strategij. Logitech bo poleg lastnih USB slušalk ponudil brezplačne bone za storitev SkypeOut v protivrednosti uporabe storitev do 120 minut pogovorov – vnaprej plačljiva storitev omogoča uporabnikom Skype klicanje stacionarnih telefonskih številk.
Uporabniki Logitechovih USB slušalk bodo lahko brezplačno preizkušali storitev SkypeOut, ki omogoča razločno in jasno glasovno komuniciranje prek osebnega računalnika z uporabniki fiksne in mobilne telefonije po vsem svetu. Poleg tega bodo lahko s pomočjo storitve Skype brezplačno komunicirali z ostalimi Skype uporabniki, ki imajo osebni računalnik.
Skype svojim uporabnikom omogoča brezplačno in neomejeno visoko kvalitetno opravljanje klicev s pomočjo lastne programske opreme za glasovno sporočanje, ne glede na to, na katerem koncu sveta se nahajajo. Vse od ustanovitve v avgustu leta 2003 je programsko opremo Skype prek interneta na svoj računalnik namestilo več kot 32 milijonov uporabnikov.


Prijavi napako v članku