Računalništvo, telefonija
31.01.2018 19:00

Deli z drugimi:

Share

Skoraj nevidna slušalka Bluetooth po noro nizki ceni!

Ušesno slušalko S530 Invisible 4g praktično ne bomo čutili v ušesu.
Ušesno slušalko S530 Invisible 4g praktično ne bomo čutili v ušesu.

Na spletnem portalu TomTop smo tokrat zasledili zanimivo ponudbo, ki je kot nalašč za tiste, ki za telefoniranje potrebujejo dobro slušalko Bluetooth. Tu gre za slušalko S530 Invisible 4g, ki je na spletnem portalu TomTop na voljo za smešno nizko ceno. Ušesno slušalko lahko kupite na spletni povezavi https://goo.gl/9g21YP in sicer za zgolj 1,82 evrov, kar je seveda zelo ugodna cena.

Ušesna slušalka S530 Invisible 4g je združljiva z vsemi mobilnimi napravami iOS, Android in Windows, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth 4.1. Slušalko bomo zlahka prenašali naokrog v ušesu, saj tehta zgolj štiri grame. Napolnjena litij-ionska baterija zadošča za do dve uri pogovorov oziroma za do dve uri predvajanja glasbe. V stanju pripravljenosti pa do največ 48 ur.

Ušesna slušalka S530 Invisible 4g podpira tehnologije HSP, HFP, A2DP in AVRCP, uporabljamo pa jo lahko do deset metrov stran od mobilne naprave. Ob nakupu poleg slušalke prejmemo še kabel USB za polnjenje baterije in seveda praktičen uporabniški priročnik.


Prijavi napako v članku