Računalništvo, telefonija
16.09.2005 06:12

Deli z drugimi:

Share

SiOL-ov modri ADSL

SiOL je predstavil Modri ADSL, novost v svoji jesenski ponudbi. Nov paket širokopasovnega ADSL dostopa do interneta predstavlja hiter odziv podjetja na partnerski program, ki bo bistveno skrajšal čas od podpisa pogodbe do uporabe storitve, na voljo pa bo na več kot 200 prodajnih mestih po celi Sloveniji ter na spletu.

Paket vsebuje širokopasovni dostop do interneta s hitrostjo 1024/256kbit/s, štiri elektronske poštne predale s po 100 MB prostora, dva psevdonima za vsak predal, 10 MB prostora na spletnem strežniku, varnostni paket ter možnost uporabe štirih klicnih dostopov, statičnega IP naslova, storitev NeoWLAN ter gostovanja v omrežjih WiFi. Paket vključuje tudi komunikacijski prehod, ki omogoča enostaven prehod na pakete Duo in Trio iz nabora storitev Triple play.

Paket Modri ADSL bo na voljo v vseh Telekomovih in Mobitelovih prodajnih centrih ter na novem spletnem mestu www.modriadsl.si. Uporabniki lahko izbirajo med tremi različnimi načini vzpostavitve priključka: samostojnim, pri katerem bodo registracijo in namestitev opreme lahko opravili sami, osnovnim, kjer bo opremo namestil Telekom Slovenije, registracijo pa bodo naročniki opravili sami. Tretji, polni način vzpostavitve priključka, pa bo Telekom Slovenije opravil sam.

Cene paketov se razlikujejo po načinu vzpostavitve priključka. Naročniki, ki bodo ob priključitvi storitve sklenili 24 mesečno naročniško razmerje, lahko pakete dobijo po akcijskih cenah, ki veljajo do 15. oktobra. V tem primeru bo samostojna vzpostavitev priključka naročnika stala le 1 SIT, osnovna 7.200 SIT in polna 13.000 SIT. Naročniki, ki ne želijo podpisati 24 mesečnega naročniškega razmerja, pa bodo za storitev morali plačati polne cene: samostojni način vzpostavitve priključka stane 14.160 SIT, osnovni 21.360 SIT in polni 28.160 SIT.


Prijavi napako v članku