Programska oprema
28.02.2006 10:19

Deli z drugimi:

Share

Sinfonika v družini zlatih Microsoftovih partnerjev

Podjetje Sinfonika d.d. je pridobilo status Microsoft Gold Certified Partner na področju rešitev za omrežno infrastrukturo in naprednih infrastrukturnih rešitev. Najvišji partnerski status korporacije Microsoft je dokaz strokovnosti in usposobljenosti Sinfonike na področju podpore Microsoftovim IT rešitvam. S tem se je med podjetjema pričelo poglobljeno sodelovanje, izmenjava virov in medsebojna podpora.

Ob statusu Microsoft Gold Certified Partner je Sinfonika v letu 2006 prejela še eno potrditev svoje strokovne usposobljenosti. Kot eno prvih podjetij v Sloveniji je namreč opravila usposabljanje za program Microsoft Small Business Specialist. Tako Sinfonika svojim strankam iz segmenta majhnih in srednje velikih podjetij lahko zagotavlja strokovno podporo za vzdrževanje informacijske strukture, temelječe na Windows SBS platformah.

Sinfonika je v partnerstvo z Microsoftom stopila že v začetku svojega delovanja. Partnerstvo med Sinfoniko in mednarodno korporacijo Microsoft se iz leta v leto nadgrajuje z novimi celovitimi rešitvami. Tako so Sinfonikini strokovnjaki v preteklih letih pridobili številna priznanja, predvsem na področju načrtovanja in izvajanja infrastrukturnih rešitev v okoljih Windows ter programski opremi Microsoftovih strežnikov. Med Microsoftovimi priznanji Sinfonikinim strokovnjakom sta tudi MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) in MCSA (Microsoft Certified Systems Administrator).

“Vsa ta priznanja so rezultat truda, ki smo ga vložili v razvijanje celovitih in kakovostnih storitev za naše uporabnike. Veselimo se statusa, ki nam ga podeljuje Microsoft, saj potrjuje, da smo na pravi poti k doseganju svojih ciljev,” je nove Sinfonikine dosežke komentiral Boris Hadalin, predsednik uprave.


Prijavi napako v članku