Računalništvo, telefonija
21.09.2011 17:01
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pridružite se projektu Simbioz@!

Prostovoljci poskusnih delavnic Simbioz@ so povedali, da je bilo druženje s starejšimi nepozabno doživetje, ki ga ne bodo nikoli pozabili.
Prostovoljci poskusnih delavnic Simbioz@ so povedali, da je bilo druženje s starejšimi nepozabno doživetje, ki ga ne bodo nikoli pozabili.

Med 17. in 21. oktobrom 2011 se bo po vsej Sloveniji odvijal vseslovenski prostovoljski projekt Simbioz@, ki bo poleg dragocenih izkušenj in osebnega zadovoljstva prinašal še dodatne pozitivne učinke prostovoljnega dela. Mladi prostovoljci boste na brezplačnih delavnicah starejše navduševali nad svetom računalništva in interneta.

Biti del akcije je neprecenljivo doživetje, ki ga ne smete zamuditi, pravi Sara, prostovoljka ene izmed poskusnih delavnic: »Simbioz@ je bila zame dobra izkušnja, saj smo prostovoljci omogočili, da smo del svojega znanja delili s starejšimi n jim z malenkostmi popestrili dan. Njihovi nasmeški so povedali veliko, in še več!«.

Poleg občutka, da ste nekomu polepšali dan, vam akcija ponuja možnost spoznavanja samega sebe, pridobili boste dragocene izkušnje in poznanstva, ki vam lahko koristijo pri nadaljnjih izzivih. K sodelovanju pri projektu Simbioz@ lahko povabite tudi svoje prijatelje in sorodnike ter teden e-opismenjevanja spremenite v veliko zabavo in tako združite prijetno s koristnim.

Prijave prostovoljcev sprejemajo na spletni strani Simbioza.eu. Za več informacij pokličite 080 47 47.


Prijavi napako v članku