Računalništvo, telefonija
02.09.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

Serija čitalcev DS4600 – več možnosti zajema črtnih kod, vsestranskost in daljši domet branja

Želite zmanjšati vrste pred blagajnami in zagotoviti vašim strankam nakupovalno izkušnjo, zaradi katere se bodo vedno znova vračali nazaj v vašo trgovino? Serija čitalcev Zebra DS4600 bo vašim zaposlenim omogočila, da bodo lahko brali črtne kode v skorajda vseh pogojih. S čitalcem, primernim za širok spekter uporabe, boste lahko prebrali črtno kodo z vozniškega dovoljenja stranke, kupona za popust pri nakupu na mobilnem telefonu stranke ali pa zelo majhne črtne kode na nakitu ali modnih dodatkih. Vse to delo lahko serija čitalcev DS4600 opravi brezhibno.
Serija čitalcev DS4600 – več možnosti zajema podatkov, vsestranskost in daljši domet branja
Serija čitalcev DS4600 – več možnosti zajema podatkov, vsestranskost in daljši domet branja

S čitalcem iz serije DS4600, ki ga je Zebra poimenovala DS4608, boste lahko skenirali črtne kode z večje razdalje, kot je to običajno – celo z 70-centimetrske, zahvaljujoč tehnologiji Multi-Code Data Formatting (MDF) pa boste lahko skenirali tudi več črtnih kod naenkrat. Opolnomočite vaše zaposlene s čitalcem, ki ima 800-MHz mikroprocesor, visoko resolucijo senzorja in ekskluzivno tehnologijo PRZM “Intelligent Imaging”, ki omogoča takojšen zajem tudi najbolj zahtevnih črtnih kod.


Serija ponuja še druge modele, ki zadovoljijo tudi bolj specifične potrebe uporabnikov. Čitalec DS4608-HC za uporabo v zdravstvenih ustanovah je optimiziran za branje zahtevnih črtnih kod, ki jih najdemo v bolnišnicah. Uporaba LED lučke pri fokusiranju na črtno kodo je nenevarna tudi na oddelkih za najmlajše bolnike. DS4608-HC prenese ponavljajočo vsakodnevno dezinfekcijo, saj je odporen ne samo na čistila, temveč tudi na razkužila. Zadnji model v seriji DS4600 za uporabo v proizvodnji elektronike ponuja vrhunske zmogljivosti pri branju črtnih kod velike gostote.


Želite izvedeti več o vsestranskosti serije DS4600 in čitalca črtnih kod DS4608? Za več informaciji kontaktirajte strokovnjake za črtne kode, podjetje Info-kod d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku