Igre
03.08.2012 06:58
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razgaljena dekleta zaznamovala igričarski sejem Chinajoy 2012

Dobre igre in lepa dekleta se odlično dopolnjujejo!
Dobre igre in lepa dekleta se odlično dopolnjujejo!

Ljubitelji računalniških iger so pred kratkim imeli polne roke dela. Na kitajskem se je namreč odvijal največji sejem računalniških iger in zabavne elektronike na modrem planetu. Na desetem sejmu Digital Entertainment Expo and Conference (bolje poznanem kot Chinajoy 2012) so lahko najbolj strastni ljubitelji iger preizkušali vse najnovejše tehnologije, ki so trenutno na voljo. Tu so bili prisotni vsi izdelovalci igričarskih konzol, računalniških iger in naprav zabavne elektronike, ki v svetu iger nekaj veljajo.

Na igričarskem sejmu Chinajoy 2012 so potekale še številne delavnice proti programskemu piratstvu. Tu so predstavniki vodilnih proizvajalcev računalniških iger mlade udeležence opozarjali na nevarnosti, povezane s spletnim piratstvom in na prednosti, ki jih prinaša licenčna programska oprema. Tu so seveda bile na voljo še predstavitve računalniških iger, ki bodo na prodajne police trgovin prispele v jesenskim mesecih.

Ker se igričarskega sejma Chinajoy 2012 udeležujejo predvsem mladi, so organizatorji poskrbeli še za dodatno »popestritev«. Ob igrah in napravah so namreč bila prisotna tudi mlada dekleta. Ta so bila oblečena v »izzivalne« uniforme junakinj računalniških iger. Dekleta, poznana pod imenom Half Naked Women Stand Near Things (pol naga dekleta stojijo zraven stvari), so bila v središču pozornosti ter so razveselila staro in mlado. Na slikah si le oglejte, če je bilo temu dejansko tako.


Prijavi napako v članku