Računalništvo, telefonija
07.05.2015 14:12
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sejem možnosti in priložnosti

Sejem možnosti in priložnosti
Sejem možnosti in priložnosti

Splošno je znano, da fakultete s tehnološko tematiko nimajo ravno najlažjega študijskega programa. Vseeno pa se je zbrala skupina študentov, ki verjamejo, da je študij veliko več kot samo to. Društvo študentov elektrotehnike in računalništva EESTEC v Ljubljani je le del večje organizacije, katere cilj je povezati študente, fakultete in industrijo na mednarodni ravni. Zdaj so ponovno zbrali moči in se odločili organizirati osmi zaporedni JobFair – sejem možnosti in priložnosti.

Ideja sejma JobFair je, da mlade ambiciozne študente predstavi trgu dela, delodajalcem pa olajša iskanje novega, usposobljenega kadra. Sprva je bil JobFair samo predstavitev različnih podjetij, ki so delila svoje cilje s študenti, zainteresiranim pa ponudila možnost zaposlitve. Iz leta v leto pa se dogodek veča. Organizirane delavnice mehkih veščin, predavanja, tako imenovani »speed dating«, kjer imate možnost spoznati direktorja podjetja in z njim spiti kavo, predstavitev izdelkov, na katerih vsakodnevno delajo laboratoriji fakultet, in sproščeno druženje s predstavniki podjetij na stojnicah – vse to poživi JobFair, študentom pa da lažjo predstavo o iskani zaposlitvi.

Letos prvič bo JobFair organiziran na obeh fakultetah. Na Fakulteti za računalništvo in informatiko se bodo odvijali glavni dogodki, Fakulteta za elektrotehniko pa tokrat gosti pomožni program. Pridite med 18. in 20. majem in dajte svoji prihodnosti priložnost.


Prijavi napako v članku