Računalništvo, telefonija
23.10.2015 17:16

Deli z drugimi:

Share

Kaj podariti poslovnim partnerjem in kolegom?

Čeprav obdarovanje in druženje s poslovnimi partnerji in kolegi običajno poteka celo leto, se zgosti predvsem okoli novoletnih praznikov. Tudi letos vam tako predčasno ponujamo vpogled v nova in inovativna 'tehno' darila. Brez skrbi, za oddajo naročila je to ravno pravi trenutek.
CardGuard je le eno od pametnih 'tehno' poslovnih daril, s katerimi lahko obdarite svoje poslovne partnerje.
CardGuard je le eno od pametnih 'tehno' poslovnih daril, s katerimi lahko obdarite svoje poslovne partnerje.

CardGuard – zaščita kartice pred krajo podatkov

CardGuard ščiti vse kreditne kartice ter ostale brezstične kartice, npr. za šole, casinoje, članske lojalnostne, ipd., ki za delovanje uporabljajo RFID tehnologijo.

Powerbank – prenosna dodatna baterija

Odlično in predvsem uporabno darilo z veliko izbiro modelov in materialov (bio lesena linija, stekleni, solarni) ter z različnimi dodatki: zvočnik, ogledalo, ovitek, stojalo, vžig avtomobila, ipd. … Ob naročilu vam nudimo tudi brezplačen potisk.

Čistilna krpica – lepljivi čistilec zaslonov

Čistilna krpica za različne zaslone mobilnih naprav je izjemno uporabno darilo – čist zaslon namreč zagotavlja dobro preglednost. Zaradi enostranske nalepke jo je praktično nemogoče izgubiti.

USB kartica – koledar

Ne le, da na majhnem prostoru zagotavlja veliko pomnilno kapaciteto (32GB), priročna je predvsem zaradi oblike – shranimo jo lahko med ostale kartice v denarnici.

Unikatni USB ključki

Edinstvene in zabavne oblike vaših prenosnih pomnilnih kapacitet, ki sledijo trendom – lahko celo izberete najljubši motiv in vaše pomnilne napravice. Imate idejo? Javite, pa jo bomo naredili …

Solarno drevo

Bambusovo solarno drevo, ki z različnim številom solarnih panelov izrablja obnovljivo sončno energijo za polnjenje različnih prenosnih elektronskih naprav, predstavlja estetsko in uporabno darilo.

PVC igralne karte

Vodoodporne in praktično neuničljive PVC igralne karte lahko popestrijo zimske večere in novoletne zabave, kjer je na mizi gneča jedače in pijače.

Retro slušalka

Ste za potegavščine? Svojim poslovnim partnerjem za prihodnje sestanke podarite retro slušalko, ki jo lahko vklopijo v svoj pametni telefon – darilo pospremite z besedami, da se bo s to slušalko res dobro videlo, kdaj so zasedeni zaradi telefonskega sestanka.

Več poslovnih daril lahko najdete na tej povezavi. Če še niste našli primernega, vam bomo pomagali mi … info@identiks.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku