Programska oprema
21.02.2006 09:55

Deli z drugimi:

Share

SAP CRM On-Demand

SAP je razširil svojo vodilno tržno rešitev “mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM), s katero bo zadovoljil sedanje in prihodnje poslovne potrebe svojih strank. Rešitev SAP CRM on-demand, ki po novem vključuje tudi opcijo “na zahtevo” oz. t. i. “on-demand”, je zasnovana za velike in srednje velike organizacije, z njeno pomočjo pa lahko bolje upravljajo z delom v prodaji, storitvah in marketingu. Rešitev je enostavna za uporabo, saj deluje neposredno prek interneta, ponujajo pa jo skozi naročniško izdelan licenčni model.

SAP je izdelal prvo hibridno CRM rešitev, ki nadgrajuje klasične lastnosti “on demand” in “on premise” rešitev, obenem pa ima možnost integracije z najvažnejšimi poslovnimi rešitvami obeh modelov. SAP je prvi razvil model, ki zapolnjuje vrzel med različno nivojskimi okolji, da bi odgovoril na resnične potrebe današnjih poslovnih uporabnikov. Kot rezultat lahko podjetja razvijejo svojo CRM rešitev, združljivo z lastnimi poslovnimi potrebami in strategijami na način, ki se usmerja onkraj današnjih ozko usmerjenih “on-demand” rešitev.

SAP je obenem naznanil, da je z dolgoletnim poslovnim partnerjem IBM razširil svoje strateško zavezništvo, ki omogoča aplikacijske gostujoče “on-demand” storitve za rešitev “SAP CRM on-demand”. Te storitve so varne in zanesljive, IBM pa bo hkrati strankam pomagal s svojimi izkušnjami, kako na primer vnovčiti prednosti iz njihovih CRM rešitev. SAP-jeva rešitev bo tako okrepljena z IBM-ovo platformo “Applications On Demand”, ki zagotavlja učinkovito upravljanje s poslovnimi aplikacijami.

SAP je v sklopu “on-demand” CRM rešitev predstavil že prvi “on-demand” produkt, in sicer “SAP Sales on-demand solution”, ki pomaga organizacijam enostavnejše in učinkovitejše upravljanje s strankami, kontakti in prodajnimi kanali.

Rešitev “SAP CRM On-Demand” odgovarja na potrebe prodajnih, storitvenih in IT direktorjev, ki potrebujejo rešitve, s pomočjo katerih lahko kapitalizirajo obstoječe IT investicije ter naraščajoči skupnosti uporabnikov ponudijo nove, integrirane poslovne procese z minimalnimi posegi v delovno okolje. Obenem se na ta način izogibajo dragim rešitvam, ki so rezultat razkropljenih in nepovezanih aplikacij. SAP je edini proizvajalec, katerih rešitve so osnovane na skupni arhitekturi, skupnih podatkovnih modelih in skupnem uporabniškem vmesniku ter omogočajo enostaven prehod, ki zagotavlja kontinuiteto podatkov in procesov ter minimizira stroške upravljanja.


Prijavi napako v članku