Računalništvo, telefonija
28.08.2008 13:19

Deli z drugimi:

Share

SAOP postal Microsoft Gold Partner

V podjetju SAOP so na osnovi intenzivnih vlaganj v izobraževanje in certifikacijo strokovnjakov za tehnologije podjetja Microsoft ter uspešnih namestitev poslovne programske opreme iCenter in miniMAX pridobili najvišji Microsoftov partnerski naziv. S pridobitvijo certifikata Microsoft Gold Certified Partner so v podjetju SAOP potrdili visoko usposobljenost za razvoj poslovnih rešitev z Microsoftovimi tehnologijami. Zlato partnerstvo omogoča podjetju prednostni dostop do najnovejših tehnologij ter možnost aktivnega sodelovanja z Microsoftom pri razvoju njegove programske opreme.

Visoko usposobljenost in kakovost dela podjetja SAOP je pokazala tudi neodvisna raziskava podjetja TNS, ki jo izvajajo med Microsoftovimi partnerji. Raziskava meri zadovoljstvo strank in odkriva ključne dejavnike njihove zvestobe. V raziskavi, ki je med SAOPjevimi strankami potekala v maju in juniju, se je pokazalo, da je zadovoljstvo uporabnikov SAOPjevih rešitev za 10 odstotkov višje od povprečja, ki ga Microsoftovi partnerji dosegajo po celem svetu.

S pomočjo raziskave so v podjetju spoznali tudi možnosti za povečevanje zadovoljstva svojih strank, ki bi po ocenah izvajalca lahko doprinesle k do 25-odstotni rasti prihodka.


Prijavi napako v članku