Računalništvo, telefonija
14.07.2008 07:32

Deli z drugimi:

Share

SAOP izboljšuje poslovno komunikacijo

V podjetju SAOP, d.o.o., ki se ukvarja z razvijanjem poslovnih informacijskih rešitev in storitev, so predstavili nov program, ki je namenjen znižanju stroškov in povečanju učinkovitosti poslovne komunikacije. Program je mogoče uporabiti bodisi za komunikacijo s poslovnimi partnerji, bodisi s sodelavci ali pa za osebno organizacijo. Ena glavnih inovacij je obveščanje zaposlenih in neplačnikov o odprtih dolgovih ter avtomatsko izvajanje izterjav. V programu je možno avtomatizirati obveščanje tudi za druge pomembne poslovne dogodke in stanja, na primer pohajanje zalog, spremembe cen in opomnike za sestanke ali opravila.

SAOP-ov Opomnik za obveščanje uporablja sporočila SMS ali e-poštna sporočila, s čimer lahko organizacija prihrani nepotrebne stroške in izgubo delovnega časa za pošiljanja pošte in telefoniranje. Glavna pridobitev je možnost pošiljanja kratkih sporočil SMS, saj po eni strani predstavljajo nov komunikacijski kanal in imajo zato večjo učinkovitost, po drugi strani pa omogočajo prejem sporočila tudi, ko prejemnik ne uporablja računalnika.

Prek Opomnika lahko uporabniki pošiljajo različne opomnike oziroma obvestila, na primer partnerjem o neporavnanih obveznosti ali prodajno-trženjskih akcijah, sodelavcem opomnike za sestanke ali pomembne poslovne informacije, ki so jim v pomoč pri delu, na primer stanje zalog za določen izdelek ali sprememba cene. Zaposleni pa si lahko nastavijo opomnike za redna opravila, na primer odgovor na povpraševanje kupca ali rok za poročanje DURSu o obračunu prispevkov za socialno varnost za delodajalce, ter za druge pomembne poslovne dogodke.


Prijavi napako v članku